Με αυτό το βίντεο θα ξεραθείτε στα γέλια: Η Τζούλια Ρόμπερτς γυμνή σαν την Καρντάσιαν για να αυξήσει τους followers της στο Ιnstagram

Οι παρουσιαστές τέχνας κατεργάζονται.... 

Είναι τρελοί αυτοί οι παρουσιαστές και εφευρίσκουν απίστευτους τρόπους για να αυξήσουν τους followers των διάσημων καλεσμένων τους και τα νούμερα της εκπομπής τους βεβαίως - βεβαίως. Την "νύφη" αυτή την φορά την πλήρωσε η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η οσκαρική ηθοποιός που εσχάτως  απέκτησε λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε  στο «The Ellen DeGeneres Show» της Παρασκευής, όπου η παρουσιάστρια προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να αυξήσει τους μόλις 3 εκατομμύρια οπαδούς της. 

Λέγοντας της ότι η Καρντάσιαν την ξεπερνάει κατά πολύ σε followers (και κάτι πρέπει να κάνει γι' αυτό), την παρότρυνε να εμφανιστεί στην τηλεόραση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ! Ημίγυμνη με τεράστια στήθη και μικροσκοπικό μπικίνι.

Η Έλεν επισήμανε ότι ακόμη και η ίδια έχει πάνω από 60 εκατομμύρια followers και προέτρεψε την σταρ του Χόλιγουντ να σηκωθεί και να δοκιμάσει διαφορετικές τακτικές.   «Πρέπει να βάλω γυμνά;» ρωτάει η Ρόμπερτς. «Ναι» της λέει η Έλεν ντε Τζενέρις 

Τα απαραίτητα αξεσουάρ μπήκαν στο στούντιο και.... η συνέχεια στο βίντεο που θα σας κάνει να "κλάψετε" από τα γέλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ