Εκατομμυριούχος αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε 20 χρόνια τον πόνο στα μάτια - Είχε αποτύχει η εγχείρηση laser (Φωτό)

Τι δήλωσαν οι γονείς του.

Ο Paul Fitzpatrick αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ύστερα από μια αποτυχημένη εγχείρηση laser στα μάτια, η οποία τον ταλαιπωρούσε επί 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Καναδός εκατομμυριούχος και πατέρας δύο παιδιών υπεβλήθη στην εν λόγω επέμβαση το 1996 - ήταν η πρώιμη μορφή του laser.

Τα πράγματα, όμως, σύμφωνα με τη «The Sun», δεν εξελίχθηκαν ομαλά κι είχε συχνούς πονοκεφάλους και ξηροφθαλμία.

Ο ίδιος στο σημείωμα αυτοκτονίας του έγραψε: «Δεν μπορώ πλέον να βιώσω κανένα είδος ευχαρίστησης λόγω του πόνου από το κάψιμο των ματιών μέσα στο κεφάλι μου και μέσα από τον εαυτό μου».

Ο πατέρας του Paul, Gene, ανέφερε: «Κατέστρεψε τη ζωή του κι άφησε πολλούς ανθρώπους γύρω του να υποφέρουν. Φορούσε πάντα γυαλιά, ίσως από τότε που ήταν περίπου 12 ετών και σκέφτηκε ότι θα ήταν υπέροχο να μην τα έχει πια».

Ο επιχειρηματίας ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, ακολούθησε κάθε φαρμακευτική αγωγή, υπεβλήθη σε νέες επεμβάσεις, αλλά η κατάστασή του επιδεινωνόταν!

Η μητέρα του, Christine, είπε: «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε για εκείνον. Θα του συστήναμε παυσίπονα, αλλά ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που έπρεπε να κλείνει τα μάτια του για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Εν τέλει, όπως έγινε αργότερα, ο Paul Fitzpatrick έπασχε από ένα είδος σπάνιας νευρολογικής πάθησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ