Vintage story : Όταν ο Γουόρεν Μπίτι φίλησε την Ανέτ Μπένινγκ μέσα στην κουζίνα - Ένας έρωτας γεννήθηκε και το πρώτο από τα 4 παιδιά αμέσως μετά! (φωτό)

Πήγε με 12.775 γυναίκες  λένε αλλά η Ανέτ ήταν ο έρωτας με την πρώτη ματιά

H ταινία Bugsy του 1991 αποτελεί μια σχεδόν βιογραφική ταινία για τον περιβόητο γκάγκστερ Benjamin "Bugsy" Siegel. Ο λίγο-πολύ τρελούτσικος κύριος Siegel αδιαφορεί για το χρήμα αλλά όχι για τον γυναικείο ποδόγυρο.

Η ταινία ξεκινάει από τη στιγμή που πηγαίνει στο Λος Άντζελες για δουλειές ολίγων ημερών και καταλήγει να δαγκώνει τη λαμαρίνα για μία ωραία γυναίκα που δουλεύει στο Χόλιγουντ. Αυτή είναι η Virginia Hill που δεν θα του κάτσει εύκολα και θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, για πρώτη ίσως φορά στη ζωή του. Και αντί να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, στρογγυλοκάθεται στο Χόλιγουντ, αναλαμβάνει την εκεί διαχείριση του οργανωμένου εγκλήματος και ετοιμάζει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να χτίσει ένα ξενοδοχείο/καζίνο στη μέση της ερημιάς που λέγεται... Λας Βέγκας.

Μια γκαγκστερική ταινία που επικεντρώνεται περισσότερο στη σχέση ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζεύγος των Warren Beatty και Annette Bening, οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα από τα γυρίσματα αυτής της ταινίας, παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά μέχρι σήμερα

Πρόσφατα η Ανέτ  Μπένινγκ αποκάλυψε τις λεπτομέρειες απο το ξεκίνημα της σχέσης τους τότε : "το πρώτο βράδυ που βγήκαμε πραγματικό ραντεβού και φιληθήκαμε πραγματικά μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του , όχι  επαγγελματικά με ρώτησε : Θες να κάνουμε ενα παιδί μαζι; Με πήγε στο κρεββάτι κι ετσι κάναμε το πρώτο μας παιδί ...την Κάθλην που σήμερα λέγεται Στήβεν ...

Ο ιδιος ο σταρ όταν μιλάει γιά την σχεση τους περιγράφει ότι την ερωτευτηκε με την πρώτη ματιά το είπε στον σκηνοθέτη της ταινίας Bugsy Μπάρι Λέβινσον προσθέτοντας : θα την παντρευτώ Και το έκανε. Εκείνη τότε 32 εκείνος 53! 


 

Πήγε με 12.775 γυναίκες ο Μπίτι;

Στη βιογραφία που κυκλοφορεί για τον γόη του Χόλιγουντ, Γουόρεν Μπίτι, υποστηρίζεται ότι ώς τώρα έχει πάει με 12.775 γυναίκες. Ο δικηγόρος του Μπίτι επισημαίνει ότι το βιβλίο «Ιn Star: Ηow Warren Βeaty Seduced Αmerica» (Πώς ο Γουόρεν Μπίτι ξελόγιασε την Αμερική) του Πίτερ Μπίσκιντ, εκδόθηκε χωρίς την έγκριση του ηθοποιού και «έχει πολλές ανακρίβειες».

Ο Μπίσκιντ αφιερώνει σελίδες επί σελίδων στις σχέσεις του ηθοποιού με εξίσου διάσημες συναδέλφους του, μεταξύ των οποίων οι Τζέιν Φόντα, Τζόαν Κόλινς, Τζούλι Κρίστι, Νταϊάν Κίτον και γράφει πως ανακάλυψε τις χαρές του έρωτα στα 20 του.

«Με την Τζέιν φιλιόμασταν παθιασμένα σε τέτοιο βαθμό που κοντεύαμε να καταπιούμε ο ένας το κεφάλι του άλλου κυρίως διότι εκείνη είχε την ικανότητα να ανοίγει τόσο πολύ το στόμα της- σαν πύθωνας», εμφανίζεται να λέει ο Μπίτι για την Τζέιν Φόντα.

Σε άλλο σημείο ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Γουόρεν Μπίτι τού εξομολογήθηκε πως είχε εξουθενώσει με τις ερωτικές του επιδόσεις την Τζόαν Κόλινς. «Ένα κυριακάτικο πρωινό εξουθενωμένη έπεσε από το κρεβάτι. Τραβώντας μια ρουφηξιά από ένα τσιγαριλίκι τού είπε “δεν νομίζω ότι θα αντέξω άλλο”.

Ήταν ακούραστος· ίσως γιατί έπαιρνε βιταμινούχα χάπια. “Αν συνεχίσει έτσι θα με εξοντώσει”, έλεγε εκείνη. Αργότερα όταν την ρώτησαν αν όντως οι δυο τους έκαναν έρωτα επτά φορές την ημέρα εκείνη απάντησε "εκείνος ίσως, εγώ απλώς βρισκόμουν εκεί, ξαπλωμένη".

 

Το μεγάλο μυστικό της οικογένειας

Μετά από δύσκολους μήνες, όπου η οικογένεια δεν μπορούσε να αποδεχθεί το γεγονός, η Κάθλιν έγινε αγόρι σε ηλικία 14 ετών. Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια πριν ο διάσημος ηθοποιός συμφιλιωθεί με τον γιό του.

Τον Μάρτιο του 2013 ο Στέφεν Μπίτι ανέβασε βίντεο μέσα απο το WeHappyTrans.com. με το οποίο προκάλεσε αίσθηση.

«Το όνομά μου είναι Στήβεν . Προσδιορίζομαι ως τρανσέξουαλ, ομοφυλόφιλος, μαχητής, συγγραφέας, καλλιτέχνης» είπε. Ο Στήβεν δήλωσε ικανοποιημένος γιατί κρατάει τα θηλυκά γνωρίσματά του (Φοράω πολλά κολιέ και αλυσίδες στο λαιμό) αλλά δεν έχει αμφιβολίες για την ανδρική του ταυτότητα: «Σπάνια οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι αγόρι, παρά τη θηλυκή μου πλευρά. Και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα», είπε.

Δείτε περισσότερα για την πολυτάραχη ζωή του διάσημου ηθοποιού στο άρθρο: 80 χρονών ο γυναικοκατακτητής Γουόρεν Μπίτι! Η τρανσέξουαλ πρωτότοκη κόρη & η πιστή σύζυγος Ανέτ Μπένινγκ

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDE SHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ