Ψηλοί και όμορφοι οι δύο Ιταλοί βουλευτές: Βιντεοσκοπήθηκαν να κάνουν σεξ στις τουαλέτες της Βουλής

Hot σκηνές στην τουαλέτα μπροστά στην κάμερα

Πριν από λίγες μέρες, η ιταλική εφημερίδα Il Giornale έγραψε: "Hot σκηνές στην τουαλέτα μπροστά στην κάμερα". Το δημοσίευμα δεν αφορούσε κάποιους celebrities που επιδόθηκαν σε ... ερωτικές περιπτύξεις στην τουαλέτα και τους "έπιασε στα πράσα" η κάμερα, αλλά δύο βουλευτές , ο ένας μέλος του κόμματος των πέντε αστέρων , και ο άλλος μέλος της "Λέγκα".

Η εφημερίδα δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο εκπροσώπων του ιταλικού κοινοβουλίου που "κάψωσαν" και έκαναν σεξ μέσα στις τουαλέτες του κοινοβουλίου γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν "κουτσομπολιό". 

«Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν τα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», αναφέρει η εφημερίδα που δεν δίνει ούτε το όνομα του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Il Giornale, διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, περιγράφει τους δύο βουλευτές ως "ψηλούς όμορφους σαν Μαυριτανούς και συγκλονισμένους από το πάθος". 

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει ότι "όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι "θερμόαιμοι" βουλευτές. Κι ενώ μέρος της ιταλικής κοινής γνώμης καταδικάζει την πράξη ως "ανάρμοστη" όταν μάλιστα συμβαίνει σε χώρους που πληρώνουν οι φορολογούμενοι, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ετόρε Ροζάτο του Δημοκρατικού Κόμματος , δεν το "πήρε κατάκαρδα" και δήλωσε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι επιτέλους αξιοποιούν το χρόνο τους στην τουαλέτα πιο... δημιουργικά από ότι είθισται...

«Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ