Η κόρη του Τραμπ, Τίφανι, ταξίδεψε στη Μύκονο και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της - Είναι γιος δισεκατομμυριούχου (Φωτό & Βίντεο)

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εκτεθειμένος;

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, πέρασε το καλοκαίρι της στη Μύκονο κι αυτό το ταξίδι τής άλλαξε τη ζωή.

Στο νησί των ανέμων, η κόρη του Αμερικανού Προέδρου ερωτεύτηκε τον Μάικλ Μπούλος, γιο δισεκατομμυριούχου με κατασκευαστική εταιρεία από τη Νιγηρία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κυκλαδίτικο νησί, ερωτεύτηκαν παράφορα και, σύμφωνα με το news.com.au, πέρασαν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και την υπόλοιπη οικογένεια της Τίφανι την Ημέρα των Ευχαριστιών.

'Όπως δηλώνει πηγή κοντά στο ζευγάρι: «Η Tίφανι είναι χαρούμενη που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της κρυφή από τον κόσμο. Τον παρουσίασε ήδη στην οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Μάικλ είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας από μια σπουδαία οικογένεια. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο ατυχές σχόλιο του προέδρου για τα αφρικανικά έθνη».

Ο Ντόναλντ Τραμπ, βέβαια, έχει χαρακτηρίσει πολλά αφρικανικά κράτη, μεταξύ αυτών και τη Νιγηρία, ως «κράτη οχετούς» γι' αυτό κι ίσως δεν έχει σκόπιμο κάποιο σχόλιο επ' αυτού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ