Τα άστρα σε άλλους δίνουν άλλοθι και σε άλλους χτυπούν καμπάνες σήμερα - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Στην πορεία για τα Χριστούγεννα είναι μικροί οι σκόπελοι, μπροστά σε αυτά που έχουμε αντέξει όλη τη χρονιά. Η σημερινή μέρα σε κάποιους θα δώσει άλλοθι και σε κάποιους άλλους θα χτυπήσει καμπάνες.

Αναλυτικά:

Κριός: Εσείς μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα σήμερα, αφού οι επαφές με τον κόσμο γύρω σας είναι ικανές να σας δώσουν μια νέα προοπτική για τη ζωή. Επιδιώκετε να κάνετε συζητήσεις με ουσία και συζητήσεις που να αγγίζουν θέματα ταμπού. Καθόλου παράξενο δε θα είναι αν έρθετε σε επαφή με κάποια άλλη φιλοσοφία, ενώ για τους πιο «ντροπαλούς» υπάρχει το σενάριο να ενδιαφερθούν για ένα νέο άθλημα ή κάποια δραστηριότητα που ως τώρα αγνοούσαν.

Ταύρος: Για εσάς η μέρα κρύβει εκπλήξεις, αφού μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους που να σας αγγίξουν πιο βαθιά απ΄ ό,τι μια συνηθισμένη απλή γνωριμία. Η μέρα μπορεί να μετατρέψει μια άχαρη επίσκεψη στην τράπεζα, στην εφορία ή ακόμα και σε κάποιο νοσοκομείο σε ταξίδι με ανοιχτό εισιτήριο επιστροφής. Όμως ακόμα και οι δεσμευμένοι του ζωδίου δε θα πρέπει να ανησυχείτε, αφού η μέρα είναι πολύ καλή για τα συναισθηματικά σας και για συνεργασίες που έχουν δυναμική να πάνε καλά.

Δίδυμοι: Άνθρωποι που ως τώρα σας ήταν άγνωστοι έρχονται να δώσουν λύσεις σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα σας. Καθόλου παράξενο αυτοί οι άνθρωποι να είναι ακόμα κι απ΄το εξωτερικό και να μπορούν να προωθήσουν κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάρετε σημαντικές ανάσες που θα έχουν επίδραση και στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος: Μέρα... «κόλαφος» η σημερινή για σας, αφού είστε ικανοί για μεγάλα σκάνδαλα! Μπορεί να το λέω μεταξύ αστείου και σοβαρού, αλλά -σύμφωνα με το astrologos.gr- ξέρετε ότι κάπως έτσι έχουν ειπωθεί μεγάλες αλήθειες. Απ΄ τη μία λοιπόν, έχει ξημερώσει μια μέρα όπου τα ερωτικά μπορούν να τύχουν μεγάλης εύνοιας και να περάσετε πολύ καλά, από την άλλη όμως μπορεί τα ερωτικά σας να προκαλέσουν τριγμούς στην υπάρχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Γι΄αυτό αν έχετε κάτι να κρύψετε, κρυφτείτε καλά!

Λέων: Για εσάς Λιονταράκια μου «περσινά...σταφύλια». Μπορεί το καλοκαίρι να επιχείρησε ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας, αλλά λίγο ο ανάδρομος Ερμής που πέρασε, λίγο η σημερινή μέρα μπορεί να φέρνουν έναν αέρα επανασύνδεσης. Αν τα σταφύλια είναι ξινά ή αν το εγχείρημα θα πετύχει είναι άλλη ιστορία. Το παρόν είναι αυτό που μετράει και στον παρόν φαίνεται ότι είστε διατεθειμένοι να εξετάσετε τα ενδεχόμενα να σωθεί μια σχέση που έχει περάσει από πολλά κύματα.

Παρθένος: Σε μια μέρα που στα επαγγελματικά μπορούν να προκύψουν κάποιες πολύ ευοίωνες ειδήσεις η διάθεση ενός Παρθένου ανεβαίνει κατακόρυφα και... αυτό φαίνεται. Τυχεροί είναι οι άνθρωποι της οικογένειας σας που ωφελούνται είτε έμμεσα αφού μπορεί να καρπωθούν κάποια από τα οφέλη, είτε άμεσα αφού μεταφέρετε την αισιοδοξία σας και στο σπίτι. Μέσα στα πιθανά σενάρια, τα οποία ευνοούνται, είναι και ο σχεδιασμός ή η πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού.

Ζυγός: Για εσάς η μέρα μπορεί να φέρει χρήματα που είτε τα περιμένατε και είχαν καθυστερήσει, είτε έρχονται να ανεβάσουν τα ποσά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Χωρίς να το παρακάνετε, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την τύχη σας και στα τυχερά παιχνίδια. Ελπίζω αυτός που είπε ότι «όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη» να είχε αποκλίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί εσείς -και συναισθηματικά- φορτισμένοι ευχάριστα είστε και θέλετε να το εκφράσετε κιόλας με κάθε δυνατό τρόπο.

Σκορπιός: Η περίοδος σας θέλει γεμάτους αυτοπεποίθηση, λαμπερούς και γοητευτικούς. Από την άλλη η μέρα σας θέλει πιο ευάλωτους συναισθηματικά, με τις ανασφάλειες σας και τις ανάγκες σας για συναισθηματική κάλυψη να κατέχουν πρωταρχική θέση στην ημερήσια διάταξη. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να καταλάβετε από που πηγάζει η όποια ανασφάλεια, αφού μπορεί απλά να οφείλεται στην αίσθηση ότι ζείτε μια πρωτόγνωρη κατάσταση ή στο ότι μπορεί να θεωρείτε την καθημερινότητα σας αρκετά ρευστή.

Τοξότης: Μια γνωριμία στο λεωφορείο(;) στο σχολείο του παιδιού(;) στο μαγαζάκι της γειτονιάς που πεταχτήκατε να πάρετε κάτι(;) μπορεί να ταράξει την ηρεμία σας και να σας ξυπνήσει διαθέσεις που ως τώρα θεωρούσατε ότι τις είχατε «τακτοποιήσει». Κι επειδή μέχρι τώρα τα έχω γράψει πολύ προσεκτικά, να σας θυμίσω ότι αυτό το διάστημα το ενδεχόμενο να προκύψουν γνωριμίες που θα χρειαστεί να τις κρατήσετε στο παρασκήνιο, αν δε θέλετε να ζήσετε μεγάλες αλλαγές σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

Αιγόκερως: Έχετε πολύ έντονα συναισθήματα, αλλά όσο ξέρει ένα πεντάχρονο να φτιάχνει μουσακά όταν του δώσεις μελιτζάνες, άλλο τόσο ξέρετε κι εσείς τι να κάνετε με όλα αυτά τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Βασική οδηγία «όταν τα παγώνουμε τα διατηρούμε για περισσότερο καιρό». Καλό θα είναι, αν δεν μπορείτε να τα απευθύνετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο, να βρείτε άλλους τρόπους να τα διοχετεύσετε, γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τα έχουν ανάγκη και ενδεχομένως να τα εκτιμήσουν και περισσότερο!

Υδροχόος: Σήμερα οι αστρολογικές τάσεις δένουν δύο πράγματα που δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδειχτούν άσχετα, αλλά φαινομενικά δεν είναι καθόλου. Από τη μία λοιπόν φαίνεται μια εύνοια στους επαγγελματικούς σας στόχους και τις επιδιώξεις σας και από την άλλη τα ερωτικά σας μπλέκονται με τα επαγγελματικά σας, και μάλιστα δεν είναι με υφιστάμενο. Τι πρόβλεψη να κάνω τώρα; Όπως και να ΄χει με κάτι τέτοιες όψεις, λογικά, χτίστηκαν καριέρες και κανέναν δεν κρίνουμε.

Ιχθείς: Η αγάπη μπορεί να αργήσει καμιά μέρα παραπάνω, γιατί μπορεί να έρχεται απ΄ το εξωτερικό ή επειδή δε βλέπεις και πολύ μπροστά σου σήμερα. Είτε χάνεστε στον κόσμο σας παραπάνω απ΄ το συνηθισμένο σήμερα, με αποτέλεσμα είτε να μην μπορείτε να αντιληφθείτε ότι σας φλερτάρουν, είτε αυτός ο άγνωστος (ή αυτή) είναι τόσο εναλλακτικός τύπος, σε σχέση με το στυλ που προτιμάτε συνήθως, που δεν τον αναγνωρίζετε σαν πιθανό εραστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ