Υπέρλαμπρο άστρο η Μέγκαν Μαρκλ: Μαύρη απίθανη τουαλέτα, πολύ... έγκυος και σέξι, απονέμει βραβείο μόδας (Φωτό & Βίντεο)

Απένειμε το βραβείο του «Σχεδιαστή της χρονιάς».

Η Μέγκαν Μαρκλ «έκλεψε» τις εντυπώσεις στα βρετανικά βραβεία μόδας που απονεμήθηκαν, χθες (10/12), στο Royal Albert Hall.

Η Δούκισσα του Σάσεξ φορούσε μια μαύρη τουαλέτα με τον έναν ώμο ακάλυπτο και δεν σταματούσε να χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Βράβευσε την Κλερ Κέλερ του οίκου Givenchy, με το βραβείο «Σχεδιαστή της χρονιάς», καθώς το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι φέρει την υπογραφή της.

Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε: «Είναι τόσο μεγάλη χαρά για μένα να είμαι εδώ και να γιορτάζω την βρετανική μόδα καθώς και τους Βρετανούς σχεδιαστές στο νέο μου σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο» και πρόσθεσε αναφερόμενη στην Κλερ Κέλερ: «Αυτή η γυναίκα είναι τόσο εκπληκτική. Ετυχε να γνωρίσω την Μέγκαν Μάρκλ σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο και είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται κάποιος σε μία τόσο προσωπική στιγμή της ζωής του. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, ήταν μία τόσο όμορφη στιγμή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ