Ο πρόεδρος Γιούνκερ σε επικό στιγμιότυπο - Ανακάτεψε τα μαλλιά ξανθιάς κυρίας στη Σύνοδο Κορυφής (φώτο-βίντεο)

Ο πρόεδρος της Κομισιόν έγινε viral...

Πάντα ενθουσιώδης και ... εκδηλωτικός ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο διαχυτικός πρόεδρος της Κομισιόν, όταν βρίσκεται με ηγέτες της Ε.Ε. τους αγκαλιάζει, τους φιλά, τους χτυπά φιλικά στην πλάτη και... έχει τη συνήθεια να παίζει με τα μαλλιά τους.

Έτσι για μία ακόμη φορά ο ... αυθορμητισμός του έγινε Viral. Προσερχόμενος εχθές στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, βρέθηκε "αντιμέτωπος" με την πλούσια ξανθιά κώμη της Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, και δεν ... συγκρατήθηκε.

Σε μια  παράξενη πραγματικά σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται να πλησιάζει χαμογελώντας την Σιόλιν, και να την χαιρετά με αρκετά εκκεντρικό τρόπο, βάζοντας τα χέρια του στα μαλλιά της και κουνώντας τα πέρα δώθε, προτού της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.

 

Ενώ η γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας (και προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της), ο Γιούνκερ συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάζει φιλιά με άλλες γοητευτικές κυρίες, κάνοντας γκριμάτσες και αστεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια συνεδρίαση ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, φέρεται να αποκάλεσε την Τερέζα Μέι "νεφελώδη", πράγμα που αρνήθηκε σε δηλώσεις του, λέγοντας ότι δεν αναφερόταν σε εκείνη.  Το "κατσάδιασμα" στην Βρετανίδα πρωθυπουργό, έκλεισε πως αλλιώς; Με ένα φιλί κατά τις συνήθειες του προέδρου της Κομισιόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ