Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Ο χωρισμός επίπονος αλλά η θέση της γυναίκας πιο ευάλωτη" (βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος του ότι έφτασε ένα βήμα πριν από το γάμο χωρίς να είναι 100% σίγουρος

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Dot, μίλησε για τους ρόλους που υποδύθηκε στη σκηνή και στη ζωή. Είπε ότι μεγάλωσε με δύο γονείς που ήταν άνθρωποι που δούλευαν πολύ και ότι η γαλλική του παιδεία, πέρασε στο dna του πολύ καλούς τρόπους και τον έκανε φανατικό του "Savoir Vivre".

H ευγένεια του , όπως δήλωσε του επιβάλλει το χειροφίλημα σε μία κυρία και άλλα πράγματα που από κάποιους θεωρούνται "ξεπερασμένα". Αναφερόμενος στη σχέση και στο χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, είπε ότι ήταν κάτι πολύ σκληρό και επίπονο και ήταν μια δύσκολη απόφαση.

«Ο χωρισμός μου, ένα μήνα πριν το γάμο, ήταν κάτι πολύ δυνατό, πολύ άσχημο, επίπονο. Και δύσκολο να το αποδεχτείς και να το πράξεις και να το δεχτεί και ο άλλος. Όλα αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Χρεώνω στον εαυτό μου τον χωρισμό. Ο χωρισμός μου με ταρακούνησε. Προσπάθησα να ξεπεράσω τον χωρισμό με εργασιοθεραπεία. Μετά τον χωρισμό δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Η θέση της γυναίκας είναι πιο ευάλωτη μετά από έναν χωρισμό» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος του ότι έφτασε ένα βήμα πριν από το γάμο χωρίς να είναι 100% σίγουρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ