Η αλβανικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός Λίζα Ντούσκου: Αστρονομικό ποσό για καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης (φωτό)

Ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά "Bull" έκανε σχόλια για την εμφάνιση της και ένα αστείο περί βιασμού και περί "ερωτικού τρίο" μπροστά στο καστ

Το ποσό των 9,5 εκατ. δολαρίων έλαβε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS η ηθοποιός, Ελίζα Ντούσκου, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα αποδέχθηκε διακανονισμό για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από συνάδελφό της, την οποία κατήγγειλε.

Η Ελίζα Ντούσκου με τον Μάικλ Γουέδερλι στη σειρά "Bull"- Φώτο Barbara Nitke/CBS

Η ηθοποιός κατήγγειλε τον συνάδελφό της στην τηλεοπτική σειρά "Bull", Μάικλ Γουέδερλι ότι έκανε σχόλια για την εμφάνισή της και ότι είπε ένα αστείο περί βιασμού.

 

Η Ελίζα Ντούσκου υποστήριξε ότι την απέλυσαν από τη σειρά, όταν διαμαρτυρήθηκε για τη στάση του συμπρωταγωνιστή της.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2017 η ηθοποιός υπέγραψε συμβόλαιο για βασικό ρόλο σε τρία επεισόδια της δραματικής σειράς του CBS και υπήρχαν σχέδια να γίνει μέλος του καστ.

Τελικά με διαμεσολάβηση με το CBS, η εταιρεία συμφώνησε να της καταβάλει το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, περίπου αντίστοιχο με αυτό που θα εισέπραττε αν παρέμενε στη σειρά για τέσσερις σεζόν. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, o Μαίκλ Γουέδερλι, ο οποίος είναι βασικός πρωταγωνιστής  της σειράς για 15 χρόνια ήταν πολύ φιλικός απέναντι της και ο παραγωγός και συγγραφέας της σειράς, "Bull," Glenn Gordon Caron, είπε στην Ελίζα Ντούσκου ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό φιλικό ενδιάφερον.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα σχόλια του Γουέδερλι για την εφμάνιση της Ντούσκου που την έκαναν να αισθανθεί άβολα, και ο ηθοποιός μπροστά στο κάστ έκανε το αστείο περί βιασμού και ένα σχόλιο για "ερωτικό τρίο".

Η Ελίζα Ντούσκου με τον σύζυγο της

Η Ελίζα Ντούσκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Peter Palandjian, πρόεδρο της εταιρείας Intercontinental Real Estate Corporation,  με τον οποίο αρραβωνιάστηκε το 2017 και παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ