Μόνικα Μπελούτσι: «Με τις ρυτίδες και τις ατέλειές μου δεν φοβάμαι πια τους άνδρες - Δεν είμαι μωρό, είμαι μια ώριμη γυναίκα»

Εξομολόγηση καρδιάς.

Η Μόνια Μπελούτσι είναι μία ηθοποιός που, πέρα από τον κινηματογράφο, έχει αφήσει το στίγμα της και στο ανδρικό κοινό.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο «Paris Match», εξομολογείται πως δεν φοβάται τους άνδρες πια, αφού είναι μια ώριμη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η Μόνικα Μπελούτσι δηλώνει: «Σήμερα, με τις λίγες ρυτίδες και τις ατέλειές μου, τους φοβάμαι λιγότερο. Δεν είμαι πια μωρό αλλά μια ώριμη γυναίκα. Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που με τραβούν. Αν το κάνει ευγενικά, το αποδέχομαι. Μερικές φορές είναι άτομα τα οποία, επειδή έχουν πολλή δύναμη, πιστεύουν ότι επιτρέπονται τα πάντα. Με ενοχλούν και δεν τους το λέω».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός τονίζει για τους άνδρες: «Έχω μεγαλώσει τις κόρες μου, αρχίζουν να μεγαλώνουν: στα 14 και στα 8, γίνονται αυτόνομες. Αλλά καταλαβαίνουν οι άνδρες αυτή την ευθύνη; Όταν βγαίνω από σχολικές συναντήσεις ή συναντήσεις γονέων-δασκάλων, βλέπω ότι το 90% των παρόντων είναι γυναίκες».

Η ίδια, πάντως, δεν αποκλείει ακόμα έναν γάμο, αλλά όχι στο εγγύς μέλλον: «Πώς να ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον; Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε την ύπαρξή του. Ο γάμος είναι κάτι που δύο άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν μαζί, σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής τους. Όταν έχεις παντρευτεί δύο φορές, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς πριν αρχίσεις ξανά, για να καταλάβεις γιατί το έκανες και γιατί χώρισες. Ας πούμε ότι τώρα βρισκόμαι στη φάση της μάθησης».

(Φωτό: Gilles-Marie Zimmermann/H&K)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ