Ο Γιάννος Παπαντωνίου έστειλε εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου - Ποια φράση εξόργισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ (Φωτό)

Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει τη δικαστική περιπέτειά του ως «ασύμμετρη και συκοφαντική».

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, μέσα από τις φυλακές έστειλε εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου, γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», τόνισε ότι δεν πρόκειται να επωμιστεί τις αμαρτίες άλλων στελεχών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου είπε: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όπως ο Άκης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου. Γι’ αυτή την πράξη του, όμως, δεν φέρει ολόκληρη την ευθύνη η παράταξή του. Συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις κοινωνίες και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρνούμαι ως Νίκος Παπανδρέου να κουβαλάω στους ώμους μου τις αμαρτίες των άλλων».

Στο εξώδικό του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι με αυτή τη δήλωσή του ο Νίκος Παπανδρέου «έδωσε καύσιμη ύλη στην κυβερνητική μηχανή στην επιχείρησή της να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη, που άλλαξε την Ελλάδα και ίδρυσε ο πατέρας σας, Ανδρέας Παπανδρέου».

Μάλιστα, ο κ. Παπαντωνίου χαρακτηρίζει τη δικαστική περιπέτειά του ως «ασύμμετρη και συκοφαντική» και σημειώνει πως «δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Δημοσίου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ