Η Τάμτα έγινε κατάξανθη: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού (Βίντεο)

Το τραγούδι «Να με πάρεις μακριά» είναι το soundtrack της ταινίας «The Bachelor 3».

Με νέο ανανεωμένο look η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, παρουσιάζει το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι, με τίτλος «Να με πάρεις μακριά», το οποίο αποτελεί και το soundtrack της ταινίας «The Bachelor 3» που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Η ταινία «The Bachelor 3» εισβάλλει στο βίντεο κλιπ της Τάμτα στο οποίο πρωταγωνιστεί και τραγουδάει η ίδια. Οι ηθοποιοί της ταινίας Βασιλική Τρουφάκου, Ηλίας Μελέτης, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Jerome Kaluta εμφανίζονται στο βίντεο κλιπ, ενώ ενδιάμεσα παρακολουθούμε και σκηνές από την ταινία στην οποία συμμετέχουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ηλίας Μελέτης, ο Ησαϊας Ματιάμπα, ο Τόνι Σφήνος κ.α.

Οι ιστορίες μπερδεύονται, η Τάμτα παγιδεύεται στην πλοκή και ζει ξανά και ξανά «απ’ την αρχή» την ιστορία του «The Bachelor 3».

Η μουσική κι οι στίχοι του τραγουδιού, που κυκλοφορεία από τη Minos-EMI/Universal, ανήκουν στις Μέλισσες. Η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ