Από 10 ευρώ το άτομο catering το μενού Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς; - Κάναμε έρευνα και σας προτείνουμε

Γιατί το πιο γιορτινό τραπέζι του χρόνου αξίζει τα καλύτερα!

Έφτασε η ώρα για το γιορτινό τραπέζι! Άλλοι από εμάς θα το ετοιμάσουμε για την οικογένεια μας, άλλοι περιμένουμε φίλους στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σε κάθε περίπτωση το πιο όμορφο τραπέζι του χρόνου, πρέπει να είναι αντάξιο της μεγάλης γιορτής.

Πρέπει να είναι όμορφο , λαμπερό και γεμάτο μοναδικές γεύσεις και υπέροχες λιχουδιές. Με δεδομένο ότι τις μέρες των εορτών τρέχουμε συνέχεια και δεν προλαβαίνουμε να κλειστούμε για ώρες στην κουζίνα,μια πάρα πολύ καλή ιδέα είναι να αναθέσουμε το γιορτινό τραπέζι σε κάποιο catering.

Με προτάσεις που ξεκινούν από 10 ευρώ το άτομο, μπορούμε να βγούμε "ασπροπρόσωποι" και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας. Εμείς κάναμε μια έρευνα και σας παρουσιάζουμε τα γιορτινά μενού μερικών από τα πιο καλά catering για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο και στο budjet σας.

 

La fourchette Catering

Ο Νοέμβριος, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι μήνες γεμάτοι γιορτές, με αποκορύφωμα το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν και την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αν ετοιμάζετε και εσείς μια γιορτή στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ώστε να χαρείτε και να απολαύσετε την ιδιαίτερη μέρα αφιερώνοντάς την στους καλεσμένους σας και όχι στην κουζίνα και τις προετοιμασίες.

Έχουμε την δυνατότητα να ετοιμάσουμε μόνο τα εδέσματα ή να σας προσφέρουμε κάποιες ή όλες τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αποστολή των εδεσμάτων στον χώρο σας με ειδικό φορτηγό και συσκευασία
Προμήθεια και στήσιμο τραπεζοκαθισμάτων, με όλα τα απαραίτητα (τραπεζοκαλύματα, σκεύη, μαχαιροπήρουνα κλπ)
Σερβίρισμα ποτών και φαγητών από τους εκπαιδευμένους συνεργάτες μας και επιμέλεια του χώρου πριν και μετά την εκδήλωση.
Έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν κατάλογο με προτάσεις ορεκτικών, συνοδευτικών, κυρίως πιάτων και γλυκών πειρασμών για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στην δική σας δεξίωση καθώς και στον αριθμό των καλεσμένων σας.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εάν επιθυμείτε μόνο τα φαγητά ο ελάχιστος χρόνος παραγγελίας είναι δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση. Εάν επιθυμείτε περισσότερες υπηρεσίες όπως αποστολή στο χώρο σας, σέρβις, προμήθεια εξοπλισμού κλπ θα σας εξυπηρετούμε, με σειρά προτεραιότητας μέχρι να καλυφθεί η δυναμικότητά μας. 

Info

Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 226 – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Τ.Κ. 153 54, ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: +30 210 66 55585 - 210 60 42709 FAX 210 6042444
E-mail: INFO@LAFOURCHETTE.GR

 

Sundays Catering

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας menu, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσής σας.

Με πολύ εντυπωσιακά μενού που περιέχουν ιδιαίτερες γεύσεις μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το Sunday's Catering.

Δείτε όλες τις προτάσεις για τα γιορτινά μενού ΕΔΩ

Info

Ιωλκού & Μαγνησίας 51, 136 74, Αχαρναί, Πρόποδες Πάρνηθος

Tηλ: +30 2108540444 Φαξ: +30 2108540434

Email: sundayscatering@gmail.com

Δειπνοσοφιστήριον Catering - 20 χρόνια παράδοσης στην άριστη ποιότητα

Γαστρονομία όπως Τέχνη. Κουζίνα της Ψυχής. Μεγάλοι Σεφ. Τοπικά υλικά. Διεθνείς Τάσεις. Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα. Αυθεντικότητα και Παράδοση. Αγάπη και Όραμα. Κοσμοπολιτισμός με Ουσία. Πρωτοπορία και Ανανέωση.

Η «συνταγή» της επιτυχίας μας έχει αρκετά συστατικά, πολύ μόχθο και άφθονη προσήλωση σε αληθινές αξίες. Έτσι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας, έτσι παραμένουμε στην κορυφή και έτσι μπορούμε και δίνουμε στις μεγάλες στιγμές της ζωής σας τη γεύση που τους αξίζει!

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το "Δειπνοσοφιστήριον" σας περιμένει με πολλές γευστικές προτάσεις . Δείτε τις ΕΔΩ

Info

Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 6206155 | 210 6208854
Fax: 210 6206165

Ε-mail: info@dipnosofistirion.gr

Deli Chef Catering

H αγάπη μας για το καλό και γευστικό φαγητό, η πλούσια εμπειρία μας στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης μας ώθησαν στην δημιουργία του Delichef Creative Catering.
Επιμελούμαστε το catering για κάθε είδους κοινωνική και εταιρική εκδήλωση, εντός και εκτός Αθηνών και εγγυούμαστε οτι θα φροντίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια της εκδήλωσης για την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης σας.

To Deli Chef για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει έτοιμασει ένα πλήρες και εντυπωσιακό μενού. Δείτε το ΕΔΩ

Info

Τηλ: (+30) 210 3245 557 - (+30) 210 3247719-20

Email: info@delichef.gr

 

Zacharakis Catering

Ξεκινώντας το 2004 με τον Δημήτρη Ζαχαράκη στην οργάνωση και τον πολύ έμπειρο σεφ Θεμη Χατζηηλία στη κουζίνα είχαμε τη τιμή να μοιραστούμε σ αυτή τη δεκαετία στιγμές χαράς με εκατοντάδες πελάτες  που μας επιστεύθηκαν την οργάνωση της εκδήλωσής τους, είτε αυτή ήταν γάμος, ή βάφτιση, ή πάρτι, είτε κάποια Εταιρική εκδήλωση μεγάλη ή μικρή.

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Εταιρία Ζαχαράκης Catering έχει ετοιμάσει ρεβεγιόν μενού  που μπορείτε να τα παραγγείλετε μέχρι και τη παραμονή των εορτών!

Δείτε τα μενού ΕΔΩ

Info

Χωρος Παραγωγής
Γωγου 28, Αγ.Ανάργυροι, 13561Αθήνα

Γραφεία - Έκθεση
Παπαρηγοπούλου κ Οιδίποδος 19, Περιστέρι, 12133 Αθήνα

Τηλέφωνο:( + 30 ) 210 575 2225 Fax: ( + 30 ) 210 269 2922

E-mail: info@zacharakiscatering.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ