Η δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε την Εβελίνα από το GNTM: «Το παιδί μου δεν με αναγνώρισε - θύμωσα με τον εαυτό μου» (βίντεο)

Η μικρή της κόρη στην αρχή δεν την αναγνώρισε

Η Εβελίνα Σκίτσκο για πολλούς να θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του "Greece’s Next Top Model", αλλά τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον μεγάλο τελικό. Νικήτρια στον μεγάλο τελικό του GNTM, αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η κατάκτηση της Εβελίνας δεν έγινε χωρίς "θυσίες". Μιλώντας στην εκπομπή "Στην φωλιά των κου-κου"  εξομολογήθηκε πως θύμωσε με τον εαυτό της καθώς το παιδάκι της που είχε να τη δει τόσο καιρό στην αρχή δεν την αναγνώρισε.

Στην ίδια εκπομπή η Εβελίνα αναφέρθηκε στην καταγωγή της, στο πόσα χρόνια μένει στην Κύπρο, στην εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, μίλησε για το περιβόητο "ύφος" της, που οι άλλες κοπέλες θεωρούσαν ειρωνικό, για τα κορίτσια του παιχνιδιού, για τα σχόλια που άκουσε και για πολλά άλλα.

«Το παιδάκι μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μεγαλώσει πολύ. Έχω πάθει σοκ. Εντάξει, είμαστε μαζί τώρα. Δεν έκλαψα όταν την πρωτοείδα μετά από τόσο καιρό, αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ.

Επειδή δεν με αναγνώρισε στην αρχή, θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες μέχρι να τα βρω με τον εαυτό μου. Αλλά μετά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε κι εκεί εντάξει ήμουν λίγο καλύτερα. Αλλά ήμουν κλεισμένη δύο εβδομάδες. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν. Ήμουν μόνο σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλο», ανέφερε η Εβελίνα Σκίτσκο.

 



"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ