Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη: "Πρώην σύντροφος μου με έδειρε τόσο πολύ που αιμορραγούσα - Δεν έκανα μήνυση από φόβο" (βίντεο)

"Είναι κάτι που ακόμα δεν έχω ξεπεράσει"

"Δεν είναι εποχή τώρα να ασχολείσαι με σχέσεις", είπε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη στη Σάσσα Σταμάτη, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Οoh La La». . Αναφερόμενη στην σεξουαλική παρενόχληση, είπε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι γυναίκες μπορούν να το αποφύγουν.

Η Μαρία Καρλάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Σάσας Σταμάτη, μίλησε για την βία που έχει δεχθεί από πρώην σύντροφο της , ο οποίος την "έσπασε στο ξύλο". 

Ήμουν σε μια σχέση όπου αυτός είχε πρόβλημα… στον εγκέφαλο. Ένα απόγευμα με έσπασε στο ξύλο και πήγα στο νοσοκομείο. Με χτύπησε τόσο πολύ στη μέση και στο κεφάλι που όταν έκανα… την ανάγκη μου, έβγαινε αίμα. Ήταν πολύ σοβαρό. Δεν του έκανα μήνυση. Σε κάνει να πιστεύεις ότι αν πας στην αστυνομία, θα σε σκοτώσει. Δεν τον χώρισα αμέσως», εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη στην εκπομπή «Οoh La La». 

Η τραγουδίστρια, εξήγησε, ότι είναι πολύ άσχημα τα συναισθήματα που δημιουργούνται μετά από μία τέτοια εμπειρία. Ότι φοβάσαι ότι αυτός θα κάνει μεγάλο κακό σε εσένα ή στην οικογένεια σου. Και είπε ότι ακόμα και σήμερα, δεν μπορεί να αντέξει ούτε τις δυνατές φωνές και ότι ταράζεται ακόμα κι όταν κάποιος πάει να την αγγίξει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ