Ζώδια: Παραμονή Χριστουγέννων με δύναμη, θέληση αλλά και λίγη νευρικότητα

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μάλλον είμαστε όλοι σε νευρικότητα για τις ετοιμασίες.

Μπορεί το τρίγωνο Σελήνης-Άρη να μας δώσει δύναμη και θέληση, αλλά το τετράγωνο Σελήνης Ουρανού θα φέρει ξεσπάσματα, εντάσεις, γκάφες και ανατροπές.

Προσοχή οι παρορμητικοί του τρίτου δεκαημέρου λοιπόν.

Αναλυτικά:

Κριός: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες.

Ταύρος: Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας.

Δίδυμοι: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις.

Καρκίνος: Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει. Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων.

Λέων: Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο.

Παρθένος: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

Ζυγός: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός: Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ό,τι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα σύμφωνα με το oroskopos.gr. Η υπερένταση δε σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

Τοξότης: Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα. Όταν επιβάλετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά.

Αιγόκερως: Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σας φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

Υδροχόος: Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Ιχθείς: Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, ακούστε τη διαίσθησή σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ