Μαριάννα Τόλη σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις:"Σήμερα είναι δύσκολο να κάνεις φίλους" (βίντεο)

Υπέροχη εντός και εκτός σκηνής, αληθινός και ζεστός άνθρωπος , έλεγε πάντα όμορφα πράγματα, όταν άνοιγε την καρδιά της

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης και ταλαντούχας Μαριάννας Τόλη, βύθισε στη θλίψη όλο τον κόσμο του πολιτισμού. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια που μάγευε όσους την έβλεπαν στη σκηνή, έφυγε από τη ζωή εχθές ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης διατηρούσε χαμηλό προφίλ, "μιλούσε" κυρίως μέσα από τη δουλειά της και έδινε σπάνια συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές, υποδέχθηκε στο σπίτι της την Νάνσυ Παραδεισιανού και την εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" και άνοιξε την καρδιά της.

Μίλησε για όλα: Για τον αγαπημένο της γιο, για την απώλεια του συζύγου της, για την διακόσμηση στο σπίτι της και για το πόσο της αρέσει ο χώρος της να είναι όμορφος, για το ανέμελο στυλ της με τα σκισμένα τζιν που τόσο αγαπούσε, για τις σχέσεις σήμερα. 

Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί ότι όταν είσαι νέος είναι πιο δύσκολο να είσαι ταπεινός και σεμνός. Μιλώντας για τους φίλους , είπε ότι σήμερα είναι δύσκολο να κάνεις φίλους , γιατί είμαστε όλοι πίσω από ένα κομπιούτερ κλεισμένοι στον εαυτό μας.

Αναφερόμενη στο γιο της, είπε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να τα κακομαθαίνεις, αλλά απ' την άλλη οι μητέρες είναι δύσκολο να είναι αυστηρές με τους γιους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ