Σύνοδος Σελήνης-Ερμή: Εκφράζουμε το συναίσθημά μας - Έχουμε εύνοια στον έρωτα και στα οικονομικά

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Σύνοδος Σελήνης με Ερμή, σήμερα (03/01), στον Τοξότη και εκφράζουμε το συναίσθημά μας, τις ανάγκες μας και διεκδικούμε αποτελεσματικά τους στόχους μας.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δίνει τύχη σε έρωτα και χρήμα στα ζώδια της Γης και του Νερού του τρίτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Μην αφήσετε το χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας αποφάσεις από τους άλλους. Πιέστε κάποιες καταστάσεις που ίσως να έχουν καθυστερήσει σημαντικά και δραστηριοποιηθείτε.

Ταύρος: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτό το μήνα στο χώρο έχει ανταπόκριση. Όμως, μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις που ίσως και να σας αιφνιδιάσουν.

Δίδυμοι: Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ζητάτε κάτι από τη στιγμή που δεν ξέρετε εάν πραγματικά εσείς το ανταποδίδετε ισότιμα. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής.

Καρκίνος: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο και δε θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Λέων: Προφανώς έχετε ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και θέλετε να βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εφικτό.

Παρθένος: Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική σας αντιδικία για κοινά συμφέροντα, μπορεί να έχει συνέχεια.

Ζυγός: Αφήστε στην άκρη αυτά που δε σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε κείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα που θέλετε να εξελιχθούν με γρήγορους ρυθμούς.

Σκορπιός: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί σε οικονομικά οφέλη και θα έχετε μια ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει.

Τοξότης: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα και προσπαθώντας να μη δημιουργήσετε προβλήματα.

Αιγόκερως: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Υδροχόος: Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί που μόνο εσείς θα ξέρετε και όταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις, προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας.

Ιχθύς: Με τις ισχυρές σας γνωριμίες, σαφώς μπορείτε αυτό το μήνα να εδραιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πως θα ελιχθείτε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ