Το 2019 φέρνει μεγάλες αλλαγές σε όλους τους ανθρώπους - Δείτε πώς θα επηρεαστείτε

Το Σύμπαν έχει τα δικά του σχέδια.

Tο 2019 πλέον ήρθε. Οι μέρες περνούν αρκετά γρήγορα και μαζί με αυτές, χτίζονται και οι ενέργειες.

Υπάρχει μια ενεργειακή μεταβολή που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σύμπαν ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές και καθώς ο ουράνιος κόσμος κάνει τα μαγικά του, πιθανώς να νιώσετε αρκετά έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτή, θα πρέπει να ωθήσετε τον εαυτό σας ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να αφήσετε τις ρίζες σας με τρόπους που κανονικά δεν θα κάνατε.

Από τώρα και στην αρχή του 2019 θα καταλαβαίνετε περισσότερο τα συναισθήματα σας. Θα μάθετε να τα διαφοροποιείτε από την συνείδηση και από την συλλογικότητα με την οποία είστε συνδεδεμένοι. Οι επόμενες εβδομάδες θα περάσουν πολύ γρήγορα και μπορεί να καταπιεστείτε αρκετά οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Περνάτε σε μια περίοδο μάθησης για την οποία πιθανώς δεν είστε προετοιμασμένοι. Κάντε το καλύτερο σας για να αλλάξετε προς μια πιο ανοιχτή νοοτροπία και να δείτε που σας οδηγούν τα πράγματα. Όλοι θα πρέπει να ανεβούμε την σκάλα που κυριαρχεί στον νέο χρόνο είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν τις ενέργειες και αρκετοί έχουν αρχίσει να κάνουν ότι μπορούν για να σιγουρευτούν ότι δουλεύουν σωστά μαζί τους.

Το Astrοmark ανέφερε τα παρακάτω σχετικά με την τωρινή αλλαγή που αισθανόμαστε, σύμφωνα με το awakengr.com:

«Μεγάλες αποφάσεις και η αρχή μεγάλων αλλαγών σας περιμένουν. Ξεκινώντας από το 2017, η αστρολογική ενέργεια άρχισε να σας ταρακουνά καθώς οδεύει προς μια πλανητική ευθυγράμμιση το 2020. Μεταβολές που συμβαίνουν κάθε 84 και 50 χρόνια μας βρήκαν το 2018 και τώρα είναι έτοιμες να προσελκύσουν την επανάσταση στην ζωή σας. Ο Δίας σας ενθαρρύνει να διευρύνετε το σύστημα πεποιθήσεων σας, να ρισκάρετε και να εκδηλώσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Ο Ουρανός είναι σαν μια αστραπή που σας παρουσιάζει καινοτόμους τρόπους για να ζήσετε την ζωή σας».

Αυτό δηλώνει ότι ενώ υπήρξαν μικρές αλλαγές σε όλα αυτά τα χρόνια, αυτή που έρχεται θα είναι αρκετά μεγάλη. Μπορεί να πηγαίνετε για ύπνο νωρίς και όμως πάλι να νιώθετε εξαντλημένοι. Θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά με τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε στην αρχή του 2019 για να σας βοηθήσει να έχετε την καλύτερη διάθεση στους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Πολλοί άνθρωποι θα αφυπνιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν υπάρχει επιβράδυνση μόλις μπει το νέο έτος. Αν κάθεστε στο περιθώριο περιμένοντας να περάσει η ζωή, τώρα είναι η ευκαιρία να επιστρέψετε και αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν. Οι προσδοκίες σας δεν πρόκειται να συμβιβαστούν, μπορείτε και θα φτάσετε εκεί που θέλετε αν δουλέψετε σωστά.

Το Wοrld Ηealing Academy έγραψε τα παρακάτω για τις ενέργειες που θα αντιμετωπίσουμε αυτή την εβδομάδα και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν:

«Αυτή την εβδομάδα η ενέργεια που νιώθετε σας καλεί στην καρδιά και στην ψυχή σας. Μπορεί να μην ξέρετε για ποιον λόγο θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο στην φύση ή να μείνετε μόνοι και να διαλογιστείτε… αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι πρέπει να εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας».

Επειδή οι ενέργειες που αλλάζουν είναι τόσο έντονες μπορεί να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι κατά καιρούς αλλά αν παραδοθείτε σε αυτές τις ενέργειες πρόθυμα όλα θα αρχίσουν να βγάζουν νόημα. Θα χάσετε τον εγωισμό σας και θα βρείτε τον εαυτό σας το 2019 είτε το θέλετε είτε όχι. Αυτό το έτος πρόκειται να σας φέρει πολλά και η αλλαγή που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή είναι απλώς η αρχή. Αρχίστε να αμφισβητείτε περισσότερο και προκαλέστε την κατάσταση της συνείδησης σας.

Κάντε το καλύτερο σας και να βρίσκεστε στο εδώ και τώρα. Έχετε μόνο μια ζωή και ό,τι κάνετε σε αυτή τη ζωή εξαρτάται από εσάς. Αφυπνιστείτε και δείτε που θα σας οδηγήσει αυτό το κύμα θετικότητας. Παρόλο που οι ενεργειακές μεταβολές συνήθως είναι τρομακτικές, αυτή εδώ θα είναι πολύ εύκολη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ