Δολοφονία στην Κέρκυρα: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 29χρονης - «Μπαμπά φεύγω, σ' αγαπώ, συνέχισε να με χτυπάς» (Βίντεο)

Ο πατέρας της εμφανίζεται μετανιωμένος για ό,τι έκανε.

Η δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου που έχασε τη ζωή της, στην Κέρκυρα, από τα βάναυσα χτυπήματα του πατέρα της επειδή είχε σχέση με Αφανό συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο πατέρας της κοπέλας εμφανίζεται μετανιωμένος για ό,τι έκανε αφού, σε δηλώσεις του στο Open, είπε: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν είμαι βίαιος. Ζητάω συγνώμη γι’ αυτό, δεν ήθελα να κάνω αυτή την πράξη».

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος αποκάλυψε και τα τελευταία λόγια της κόρης του που συγκινούν: «Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς».

Δικηγόρος υπεράσπισης: «Ο πατέρας νοιαζόταν για το μέλλον της κόρης του»

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πατέρα τόνισε ότι ο εντολέας του νοιαζόταν για την 29χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Νουλέζας ανέφερε στο protothema.gr: «Ο εντολέας μου αρνείται την εκ προθέσεως ανθρωποκτονία. Δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Υπήρξε τσακωμός, λεκτική διένεξη, οξύνθηκε η συζήτηση την Πρωτοχρονιά και υπήρξε η τραγική εξέλιξη. Ήθελε να επαναφέρει πίσω την θυγατέρα του που είχε απομακρυνθεί και τον είχε εγκαταλείψει την κατοικία τους από το Νοέμβριο του 2017. Η κοπέλα δεν ήθελε την κηδεμονία και την ανάμιξη του πατέρα της ,στην ιδιωτική της ζωή. Αυτό εξαγρίωσε το δράστη. Έχασε τη ψυχραιμία του και ενήργησε με ανεξέλεγκτο θυμό. Είναι μεταμελημένος και ψυχικά καταρρακωμένος. Δεν νομίζω ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και να αφαιρέσει με δόλο τη ζωή της κόρης του. Την υπεραγαπούσε παθολογικά και ήθελε να γνωρίζει που διαμένει, με ποιούς συναναστρέφεται και με ποιον συνδέεται. Νοιαζόταν για το μέλλον της».

Ο κ. Νουλέζας, επίσης, είπε: «Τα media σκιαγραφούν λάθος την προσωπικότητά του. Είμαστε μπροστά στη χειρότερη ανθρώπινη οικογενειακή τραγωδία των τελευταίων δεκαετιών. Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει νομίζω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φοβούμαι ότι η εμμονή του με την θυγατέρα του, τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη. Δεν ψάχνει δικαιολογίες ή ελαφρυντικά. Ουδέποτε είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της και δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αμφιβάλλω αν ανταπεξέλθει και αν διαθέτει τις απαραίτητες ψυχικές δυνάμεις ως τη δίκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ