Μέγκαν Μαρκλ: Το αστρονομικό ποσό που της προσφέρουν για να επιστρέψει στη σειρά «Suits» (Βίντεο)

Τι λέει το σενάριο για τον ρόλο της.

Η Μέγκαν Μαρκλ, προτού παντρευτεί με τον Πρίγκιπα Χάρι και γίνει Δούκισσα του Σάσεξ, ήταν ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Suits» του δικτύου USA Network.

Στην τηλεοπτική σειρά υποδυόταν τη δικηγόρο Ρέιτσελ Ζέιν, η οποία ήταν ερωτευμένη με τον συνάδελφό της -αλλά μη απόφοιτο κάποιας Νομικής Σχολής- Μάικ Ρος (Πάτρικ Τζ. Άνταμς).

Οι παραγωγοί της σειράς, η οποία βρίσκεται στον 8ο κύκλο επεισοδίων, θέλουν να προτείνουν στη Μέγκαν Μαρκλ την επιστροφή της στο «Suits» μόνο για ένα επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το news.com.au, πηγή μέσα από την εταιρεία παραγωγής δήλωσε πως το ποσό που της προσφέρεται, κυμαίνεται από 2 έως 6 εκατ. δολάρια.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω πηγή είπε: «Έχω ακούσει για ποσά που κυμαίνονται από δύο μέχρι έξι εκατομμύρια (δολάρια) και αυτό ακούγεται υπερβολικό, αλλά, αν αυτό γίνει (αν δεχθεί η Μέγκαν την πρόταση), θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης».

Αν η Μέγκαν Μαρκλ αποδεχθεί την πρόταση, τότε τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι λέει το σενάριο

Σύμφωνα με την επικείμενη πρόταση, η Ρέιτσελ Ζέιν (Μέγκαν Μαρκλ) θα παντρευτεί τον τηλεοπτικό σύντροφό της, θα μείνει έγκυος, όπως και η Μέγκαν, που θα φέρει την άνοιξη στον κόσμο το πρώτο της παιδί και το ζευγάρι θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η Δούκισσα του Σάσεξ θα υποδυθεί πάνω-κάτω την πραγματική της ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ