Γκλεν Κλόουζ: Όλες οι γυναίκες πρέπει να ακούσετε και να εμπνευστείτε από την ομιλία της (Βίντεο)

Ο λόγος της σημάδεψε τη βραδιά.

Η Γκλεν Κλόουζ βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα, τα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου, για την ερμηνεία της στην ταινία «The Wife».

Η ηθοποιός, κατά την παραλαβή του βραβείου της, αναφέρθηκε στις γυναίκες κι η ομιλία της αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Η Γκλεν Κλόουζ είπε: Θεέ μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Hollywood Foreign Press Association), είναι τόσο μεγάλη τιμή. Και είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι με αυτές τις ηθοποιούς στην ίδια κατηγορία. Γνωριστήκαμε λίγο όλο αυτό το διάστημα και ανυπομονώ να περάσω κι άλλο χρόνο μαζί σας. Για όλα αυτά που κάνατε αυτό το χρόνο και για τους λόγους που είσαστε εδώ απόψε, έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη σκηνή μαζί τώρα.Ξέρετε, η ταινία λέγεται “The Wife”. Πιστεύω ότι γι’αυτό το λόγο η ταινία έκανε 14 χρόνια για να δημιουργηθεί. Για να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που είναι τόσο εσωστρεφής, σκέφτομαι τη μητέρα μου. Σε ηλικία 80 ετών μου είπε: ”Αισθάνομαι ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα”. Και αυτό δεν ήταν καθόλου σωστό. Και αισθάνομαι ότι αυτό που έμαθα από όλη αυτή την εμπειρία είναι ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε εδώ για να προστατεύουμε, αυτό περιμένουν από εμάς».

Η ηθοποιός παρότρυνε τις γυναίκες να κυνηγούν τα όνειρά τους: «Έχουμε τα παιδιά μας, τους συζύγους μας αν είμαστε τυχερές και τους συντρόφους μας. Αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε και τα δικά μας όνειρα. Πρέπει να πούμε ”μπορώ να το κάνω αυτό και θα πρέπει να να μου επιτρέπεται να το κάνω”. Εργάζομαι ως ηθοποιός εδώ και 45 χρόνια τον Σεπτέμβριο και δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια περισσότερο υπέροχη ζωή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ