Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος: Ex wife και ex husband με χιούμορ και κοινό στόχο στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη (Φωτό)

Πώς σχολίασαν την κοινή φωτογράφισή τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου κι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν χωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Εντούτοις, η παρουσιάστρια του «Power Of Love» κι ο κριτής του «My Style Rocks» έχουν διατηρήσει πολύ καλές επαφές μεταξύ τους, αφού πέρασαν μαζί και τα Χριστούγεννα.

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη για το περιοδικό «Ok!», φορώντας μπλουζάκια με τις φράσεις «Ex wife» κι «Ex husband».

 

 

Η Μαρία Μπακοδήμου, αναρτώντας φωτογραφία στο Instagram, έγραψε: «Αφιερωμένο σε όλες εκείνες που καποτε ένιωσαν οτι θέλουν παρα πολυ να πνίξουν τον δικό τους "Δημητρη"».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ζωή δεν είναι ίνσταγκραμ. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους. @okmagazinegr @mariabacodimou @nikitasargyropoulos_ @arisargy @olympiakrasagaki @poulopoulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος σχολίασε: «Η ζωή δεν είναι Instagram. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μην φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ