Αυτή η γυναίκα είναι η «πέτρα» του σκανδάλου στο ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών

Έστελνε ερωτικά στιχάκια στην 49χρονη φιλενάδα του... 

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Μακένζι έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για μια εξέλιξη στις ζωές μας (...) αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε τις ζωές μας ως φίλοι» έγραψε ο 54χρονος επιχειρηματίας στον λογαριασμό του στο Twitter σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, εκ μέρους και της 48χρονης πρώην πλέον συζύγου του.

«Θα παραμείνουμε οικογένεια, θα παραμείνουμε αγαπημένοι φίλοι» καταλήγει το μήνυμα.

Από την στιγμή που ο χωρισμός του ζευγαριού είδε τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, με την πρώην παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ.

Τα «πονηρά» μηνύματα που έστελνε ο μεγιστάνας της Amazon,στην 49χρονη ερωμένη του, δημοσιοποιήθηκαν προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο σάλο από αυτόν που προκάλεσε η είδηση του διαζυγίου, αλλά και η αποκάλυψη της «πέτρας του σκανδάλου».

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της National Enquirer , ο Τζεφ Μπέζος δεν έστελνε μόνο μηνύματα του στιλ «θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω» στην Λόρεν αλλά και πολύ καυτές φωτογραφίες.

«Ο Τζεφ Μπέζος έστελνε γυμνές φωτογραφίες  και μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στην Λόρεν Σαντσεζ τους τελευταίους 8 μήνες που το ζευγάρι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και περνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές στο ιδιωτικό τζετ του CEO, καθώς και σε κάποιο από τα πολυτελή του διαμερίσματα όπου και στέγαζαν τον έρωτά τους».

Για όσους δεν γνωρίζουν η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλιγουντ και έχει μακρά πορεία στην τηλεόραση.

Hταν συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

Το 2005, η Σάντσεζ παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ