Τζέιμς Μίντλετον: Ο κούκλος αδερφός της Κέιτ αποκαλύπτει: "Ένιωθα αποτυχημένος - Παλεύω με την κατάθλιψη" (φώτο)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και θάρρος ο αδερφός της δούκισσας του Κέιμπριτζ μιλά για την μάχη με την κατάθλιψη την οποία αποκαλεί "καρκίνο του μυαλού"
 

Είναι νέος, ωραίος και... αφόρητα σέξι. Είναι ο αδερφός της δούκισσας του Κέιμπριτζ. Παρόλα αυτά ο Τζέιμς Μίντλετον αποκαλύπτει πως νιώθει αποτυχημένος και παλεύει με την κατάθλιψη.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και θάρρος ο αδερφός της Κέιτ, μιλά στην Daily Mail, για την μάχη με την κατάθλιψη την οποία αποκαλεί "καρκίνο του μυαλού". "Ίσως αναρρωτιέστε γιατί επέλεξα να μιλήσω τώρα για την κατάθλιψη που με ταλαιπωρεί από το τέλος του 2016" , λέει ο Τζέιμς και συμπληρώνει: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GQ Man of the Year Awards - great night in Berlin. thank you @gq_germany & @hackettlondon ? @masterpieceestates

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

"Για δύο λόγους:  Πρώτον αισθάνομαι, - αν και δεν θεωρώ ακόμα ότι έχω θεραπευτεί εντελώς - ότι τώρα την καταλαβαίνω και, με την επαγγελματική βοήθεια που δέχθηκα έχω επεξεργαστεί στρατηγικές για την αντιμετώπιση. Σήμερα, αισθάνομαι διαφορετικά τον σκοπό της ζωής και την ομορφιά της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⛷⛰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Δεύτερον Αισθάνομαι υποχρεωμένος να μιλήσω ανοιχτά γιατί αυτό ακριβώς υποστηρίζουν ο γαμπρός μου πρίγκιπας Ουίλιαμ, η αδερφή μου Κέιτ και ο πρίγκιπας Χάρι, μέσω της δουλειάς που κάνουν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα ψυχικής υγείας .

«Ενιωσα παρεξηγημένος, εντελώς αποτυχημένος. Δεν θα ευχόμουν το αίσθημα της αστάθειας, της απελπισίας, της απομόνωσης και της μοναξιάς, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», εξομολογείται ο Τζέιμς Μίντλετον.

Η μάχη με την κατάθλιψη ξεκίνησε στα τέλη του 2016 και μέχρι τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους πάλευε μόνος του. Τότε, όταν και πέρασε ημέρες μόνος του σε ένα απομακρυσμένου, συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The ever growing ? pack

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

«Τελικά, κατάλαβα ότι δεν μπορούσαν άλλο πια και ότι ήμουν καλά, χρειαζόμουν απεγνωσμένα βοήθεια. Αυτή η συνειδητοποίηση με οδήγησε σε ένα είδος ηρεμίας, ήξερα ότι εάν δεχόμουν βοήθεια θα υπήρχε ελπίδα», λέει ο ίδιος.

Ο Τζέιμς Μίντλετον γράφει ότι διαγνώστηκε με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητας πριν από έναν χρόνο, ενώ έχει διαγνωστεί και δυσλεξία.

Ο Τζέιμς αναφέρει ότι συμμετέχει σε συνεδρίες γνωστικής συμπεριφοριστικής θεραπείας που τον βοηθούν να αλλάξει τα σχήματα των σκέψεών του και είχε την άδεια του γιατρού να μιλήσει στην οικογένειά του, αφού δυσκολεύτηκε να τους πει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storms a coming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Ο Τζέιμς Μίντλετον, δεν παραλείπει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια που του προσέφερε ο σκύλος θεραπείας, η Ελα, για την οποία έκανε και ποστ στο Instagram. «Τα ζώα μπορούν να σου προσφέρουν ηρεμία, άνεση, ασφάλεια και να απομακρύνουν την προσοχή σου από μια αγχωτική κατάσταση. Αυτό σου προσφέρει ευχαρίστηση», έγραψε.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ