Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε και τον Βασίλη Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ - «Διαπραγματεύεται την ψήφο του από την Κίνα»

Τι δήλωσε ο υφυπουργός.

Ο Πάνος Καμμένος, μετά την Έλενα Κουντουρά, διέγραψε και τον Βασίλη Κόκκαλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, με ανάρτησή του στο Twitter, αφήνει για διαπραγμάτευση της ψήφου του κ. Κόκκαλη από την Κίνα.

 

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε: «Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο εθνικό θέμα από την Κίνα, αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ο Βασίλης Κόκκαλης, νωρίτερα, είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα στην οποία είναι υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ο κ. Κόκκαλης, σύμφωνα με το onlarissa.gr, δήλωσε: «Η παρουσία μου στην Κίνα οφείλεται σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην οποία συμμετέχουν αξιωματούχοι τριών υπουργείων της Ελληνικής Κυβέρνησης, κατόπιν σχετικής, προ διμήνου, πρόσκλησης του Κινέζου Υπουργού Γεωργίας.Σε ό,τι αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και συνοδοιπορία όλα αυτά τα χρόνια, έχω να σχολιάσω πως ο καθένας μας έχει την προσωπική του πολιτική πορεία και κρίνεται από αυτή από την κοινωνία».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Από την πρώτη ημέρα της κοινής πορείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης της χώρας, ήταν σε όλους αντιληπτό ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Ωστόσο, η ίδια η ιστορία απέδειξε πως αυτά που μας ένωσαν αναδείχθηκαν ισχυρότερα ΑΠΟ κάθε επιμέρους πολιτική διαφορά και μας οδήγησαν προ λίγων μηνών στην έξοδο από τη μνημονιακή περίοδο. Σε όλη αυτή την πορεία μου αρχικά ως βουλευτής και εν συνεχεία ως υφυπουργός, δεν έπαψα ποτέ να αναφέρομαι στην ανάγκη ομοθυμίας και εθνικής συνεννόησης. Ακολουθώντας πιστά αυτή την πολιτική στάση, υπηρέτησα και υπηρετώ καθημερινά μία κυβέρνηση η οποία έχει καταφέρει να πετύχει, ότι δεν πέτυχε ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ τα προηγούμενα χρόνια».

Ο κ. Κόκκαλης κατέληξε στη δήλωσή του: «Έχω βαθιά πίστη πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της, με μία σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων και νόμων, που θα αποκαταστήσουν την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης. Για το λόγο αυτό, θα παράσχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ