Πουλάνε το διαμέρισμα τους των 1250τμ η Jennifer Lopez & ο Alex Rodriguez για 175 εκατομμύρια δολάρια (φώτο-βίντεο)

Πουλάνε και τα δύο σπίτια που τους ανήκουν για να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της διεθνούς Showbiz. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι δύο τους φωτογραφήθηκαν στο σπίτι τους, να στολίζουν μαζί με τα παιδιά το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Τώρα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, πουλάνε το πολυτελές  διαμέρισμα τους των 1250τμ για 175 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six, η "βασίλισσα της ποπ" και ο διάσημος παίκτης του μπέιζμπολ, έχουν στην κατοχή τους δύο διαμερίσματα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas 2018 #gratitude #peace #love #joy WISHING YOU ALL THE MERRIEST CHRISTMAS EVER. Love you ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγεζ  αποφάσισαν, όπως δήλωσε μια πηγή  στο Page Six, να πουλήσουν το σπίτι τους που βρίσκεται στην οδό 432 Park Ave. στη Νέα Υόρκη για να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο που θα είναι πιο άνετο για την οικογένεια τους. Το ζευγάρι αγόρασε αυτό το σπίτι των 1250τ.μ μόλις τον προηγούμενο Μάρτιο.

Όπως εξήγησε η πηγή, που έχει σχέση με την πώληση , "αγαπούν αυτό το σπίτι αλλά είναι πολύ μικρό. Θέλουν ένα μεγαλύτερο που να χωράει αυτούς και τα παιδιά". "Ο κάθε ένας από τους δύο σταρ έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, αγαπούν τις ανέσεις που έχει αυτό το σπίτι, χρησιμοποιούν το γυμναστήριο και την αίθουσα συσκέψεων, αλλά για την οικογένεια τους χρειάζονται κάτι μεγαλύτερο", πρόσθεσε η πηγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are my sunshine... ☀️ #limitless #availablethisfriday. #videocomingsoon #secondact

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Το ζευγάρι αγόρασε αυτό το σπίτι για 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι υπέροχα επιπλωμένο. Στην τιμή πώλησης που έχουν δώσει δεν συμπεριλαμβάνονται τα έπιπλα, αλλά αν κάποιος θέλει να το αγοράσει επιπλωμένο μπορεί.

Εν τω μεταξύ η Λόπεζ πουλά και το πολυτελές ρετιρέ της με θέα στο Madison Square Park στην  East 26th Street , για 27 εκατομμύρια δολάρια. Το αγόρασε το 2014 για 20,16 εκατομμύρια δολάρια. Η Λόπεζ και ο Ροντρίγκεζ πουλάνε τα δύο σπίτια που τους ανήκουν, για να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο στο κέντρο της πόλης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ