Μία και μοναδική! - Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έβαλε κόκκινο καπέλο με φτερά και "τα έσπασε" στα μπουζούκια (φώτο- βίντεο)

Για μία ακόμη φορά "κατέπληξε τα πλήθη"

Είναι "κορίτσι ζόρικο" και "έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα της", εδώ και πολλά χρόνια. Με το μεγάλο ταλέντο της, με το πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ της, με το μοναδικό μπρίο και το κέφι που την χαρακτηρίζουν η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η γυναίκα σύμβολο που κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου κάνει όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της. 

Το ίδιο έγινε και στο "Περιβόλι του ουρανού" στην Πλάκα, όπου η αειθαλής Ζωζώ πήγε για να διασκεδάσει. Ήταν καλεσμένη του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα, όπως κι  η Μάρθα Καραγιάννη, η Ντόρα Ντούμα, ο Θάνος Καληώρας! Με μαύρο κουστούμι, λαμπερό κόκκινο τοπ και εντυπωσιακό κόκκινο καπέλο με φτερά , έδωσε για ακόμα μία φορά το δικό της στίγμα στο "προχωρημένο outfit".

Το κέφι και το χαμόγελο δεν της λείπουν ποτέ . Έτσι αφού απόλαυσε τα τραγούδια της Πίτσας Παπαδοπούλου, με τον Χρήστο Νικολόπουλο να την συνοδεύει στο μπουζούκι, πήρε το μικρόφωνο και

"έβαλε φωτιά " στην πίστα. 

 

 

Παρών στην ωραία βραδιά κι ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς που στο "τσακίρ κέφι" έδειξε στους παρευρισμόμενους τις ικανότητες του στο ζεϊμπέκικο.


 

Στο εμβληματικό  "Περιβόλι του Ουρανού" ,που βρίσκεται στην οδό Λυσικράτους στην Πλάκα, εμφανίζονται  φέτος οι Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και η ταλαντούχα Ασπασία Στρατηγού.

 

 

Η Ζωζώ δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να απολαύσει το ωραίο πρόγραμμα σε μια γιορτινή , νυχτερινή έξοδο,

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ