Βίντεο: Εδώ φαίνεται το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της παρουσιάστριας που τα έφτιαξε με τον πλουσιότερο άνδρα του κόσμου

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος από την επί 25 χρόνια σύζυγο του Μακένζι Μπέζος, έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" και έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ. Ο πλουσιότερος άντρας στον κόσμο "έπεσε θύμα" της γοητείας της Λόρεν Σάντσεζ

H 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ χωρίζει επίσης από τον σύζυγο της Πάτρικ Γουάιτσελ ο οποίος είναι ένας από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλυγουντ. Ο Whitesell, και η Σάντσεζ είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια.

Από την στιγμή που ο χωρισμός του ισχυρού άνδρα της Amazon, είδε τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, (σύμφωνα με το περιοδικό Forbes) με την Λόρεν Σάντσεζ.

H "πέτρα του σκανδάλου" και ερωμένη του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, ήταν συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

Το 2005, η Σάντσεζ παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

 Στο βίντεο η Σάντσεζ, ως ρεπόρτερ του καναλιού Extra 4 παίρνει συνέντευξη από τον Αλ Πατσίνο Τζούλια Λούις-Ντρέιφους. Βλέπουμε το φλογερό της ταμπεραμέντο, την "τσαχπινιά" και το θάρρος που διαθέτει, καθώς "ανακρίνει" τους δύο διάσημους ηθοποιούς.

 

*Φωτογραφία εξωφύλλου: Getty Images

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ