Made in Greece τα ρούχα της attrativo: Casual chic στυλ για κορίτσια με θηλυκότητα, αλλά και μοναδικό δυναμισμό

Είναι μία από τις αγαπημένες εταιρείες ρούχων των γυναικών γιατί ξέρει να μπαίνει στην ψυχολογία της και να της προσφέρει αυτό που πραγματικά ζητά κι αναδεικνύει την πραγματική της ομορφιά.

Η εταιρία γυναικείων ενδυμάτων attrativo έχει αυτό το κάτι που κάθε γυναίκα θέλει.

Δυνατό της χαρτί είναι η απλότητα των σχεδίων που όμως μέσα από αυτή την απλότητα αναδύεται κι ένας δυναμισμός, αλλά κι ένας αισθησιασμός.

Όλα ξεκινούν στα τέλη των '80s. Μία οικογενειακή βιοτεχνία αναπτύσσει τη δυναμική της κι εξελίσσεται σε fashion brand. Η attrattivo ωριμάζει σε μία φρέσκια, σύγχρονη μάρκα, που απευθύνεται σε νέες γυναίκες με στιλ, κορίτσια δραστήρια και δυναμικά που έχουν άποψη και ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε τι τους πηγαίνει και γιατί. Με τα χρόνια, η attrattivo αποκτά τη δική της χαρακτηριστική ταυτότητα και γίνεται μία από τις αγαπημένες μας alternative επιλογές.

Όπως σημειώνει η ίδια η εταιρεία στο site της, το casual chic στιλ της attrattivo απευθύνεται σε γυναίκες που, στις αποσκευές της ζωής τους, δίνουν ίδιο χώρο στα ρούχα, τα βιβλία και τη μουσική τους. Οι επιλογές τους δεν είναι ποτέ τυχαίες. Τα ρούχα που αγαπούν γίνονται συνειδητές υπογραμμίσεις, που περιγράφουν, χωρίς λόγια, το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Το κορίτσι της attrattivo αγαπά τη σύγχρονη πλευρά της μόδας και δεν φοβάται να αναδείξει τη θηλυκή, ρομαντική της πλευρά, πάντα με μία δόση δυναμισμού. Είναι το κορίτσι που θα σηκώσει τη μακριά, φλοράλ φούστα της για να παίξει ποδόσφαιρο, η γυναίκα που θα μοιάζει ακόμη πιο όμορφη με ένα μιλιτέρ σύνολο και φλατ παπούτσια.

Τα trends είναι η αδυναμία της. Τα παρακολουθεί, τα γνωρίζει και συνήθως τα προλαβαίνει, πάντα επιβάλλοντάς τα μέσα από το προσωπικό της στίγμα DNA.

Σήμερα, στόχος της attrattivo είναι να διευρύνει με σταθερότητα το όλο και μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεών της, παραμένοντας πάντα πιστή στο χαρακτήρα της και το πρότυπο της γυναίκας που εκφράζει.

Η Attrattivo σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ελληνικούς ομίλους στο χώρο της γυναικείας νεανικής μόδας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην παραγωγή και στην εμπορική διάθεση ενδυμάτων, αξεσουάρ, υποδημάτων και κοσμημάτων (attr@ttivo, A.L.E. positive, 9 Streets και η ανδρική σειρά Ditcher).

Η attr@ttivo διαθέτει ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο εταιρικών και franchise καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κύπρος, Τσεχία, Σλοβακία, Τουρκία, Ιρλανδία και Ολλανδία).

Τα προϊόντα του ομίλου Attrattivo γνωρίζουν την αποδοχή του γυναικείου κοινού και είναι συνώνυμα ενός δυναμικού, νεανικού τρόπου ζωής.

Για το φετινό χειμώνα η εταιρεία προχώρησε σε μία σημαντική συνεργασία με την pop star Τάμτα, η οποία ανέλαβε να σχεδιάσει για πρώτη φορά μία capsule collection για κορίτσια που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο που ζουν, που δραστηριοποιούνται, που ντύνονται.

 

Τα κομμάτια αυτής της συλλογής εκπέμπουν δυναμισμό, έχουν κίνηση και «χαρακτήρα». Απευθύνονται σε κορίτσια γεμάτα αυτοπεποίθηση που αγαπάνε τον εαυτό τους, αλλά και τους γύρω τους - Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ