"Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό": Η βασίλισσα Μάξιμα σε μεγάλα κέφια... και με πλατύ χαμόγελο (φώτο)

Θεωρείται μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης κι όταν χαμογελάει γίνεται ακόμα πιο όμορφη... και μας μεταδίδει κέφι και ασιοδοξία

Αν το πιο σημαντικό "αξεσουάρ"για την εντυπωσιακή εμφάνιση μιας γυναίκας  είναι ένα πλατύ, λαμπερό, χαμόγελο γεμάτο αισιοδοξία, η βασίλισσα  Μάξιμα της Ολλανδίας  το έχει. 

Η 47χρονη βασίλισσα που παντρεύτηκε  τον Γουλιέλμο-Αλέξανδρο της Ολλανδίας το 2002, φαίνεται ότι βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, το όμορφο πρόσωπο της κοσμεί ένα μεγάλο χαμόγελο.

Μητέρα τριών παιδιών, θεωρείται μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης και φυσικά όταν χαμογελάει γίνεται ακόμα πιο όμορφη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram έγραψε:

"Love her smile".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love her smile! ? #queenmaxima #koninginmaxima #koningin #nederland #netherlands #maxima

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

 

Κι επειδή όπως λένε "το χαμόγελο είναι μεταδοτικό" η βασίλισσα Μάξιμα με το πλατύ χαμόγελο της μας μεταδίδει κέφι και αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης: Οι Βασίλισσες στα κόκκινα: Η Μάξιμα της Ολλανδίας και η Βικτώρια της Σουηδίας λαμπερές σε Χριστουγεννιάτικο mood

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ