Vintage pics με νόημα... : Όταν το 1938 τα περιοδικά έδιναν απίστευτες συμβουλές στις γυναίκες για το πρώτο ραντεβού (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες και αποφασίστε ποιες συμβουλές θα ακολουθήσετε. Αν μη τι άλλο θα σας κάνουν να χαμογελάσετε

Το πρώτο ραντεβού είναι το σημαντικότερο καθώς καθορίζει την εικόνα που θα δώσουμε στο "αντικείμενο του πόθου". Ο "πονοκέφαλος" των γυναικών για την εντύπωση που θα δώσουν στο πρώτο ραντεβού, δεν είναι καινούργιος.

Το ζήτημα απασχολεί το "ωραίο φύλο" από γενέσεως κόσμου. Και τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά: "Τι να φορέσω;" , "Πως να φερθώ;"  "θα του αρέσω;".

Διαβάστε επίσης: Vintage story - pics: Το αχτύπητο δίδυμο των 50’s που έφτιαχνε φανταστικά κάπελα -Απαραίτητο αξεσουάρ εποχής - Φώτο

Το "Velvet Coke" δημοσίευσε στο Instagram απίθανες vintage φωτογραφίες με συμβουλές για το πρώτο ραντεβού. Τις συμβουλές της έδινε στις κυρίες γυναικείο περιοδικό του 1938.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hilarious dating advice for women from 1938 from a magazine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Velvet Coke ® (@velvetcoke) στις

Ανάμεσα σε άλλα το περιοδικό συμβουλεύει τις αναγνώστριες του να μην δανείζουν το μαντήλι τους στο πρώτο ραντεβού. Ειδικά αν αυτό έχει ίχνη από κραγιόν... Επίσης τις συμβουλεύει να μην είναι .... φλύαρες . Ειδικότερα να μην μιλάνε συνέχεια ενώ χορεύουν με έναν κύριο.

Διαβάστε επίσης: Aπίστευτα vintage εξώφυλλα βιβλίου & περιοδικών με Άννα Μαρία & Βασιλιά Κωνσταντίνο στην δεκαετία του ‘70 (φωτό)

"Έγκλημα" στο πρώτο ραντεβού , σύμφωνα με το περιοδικό, θεωρείται και το να χρησιμοποιούν το καθρεπτάκι του αυτοκινήτου για να διορθώσουν το μακιγιάζ τους. Η τελευταία συμβουλή που δίνεται στις αναγνώστριες είναι να μην πίνουν πολύ στην διάρκεια του πρώτου ραντεβού. Κανείς δεν θέλει δίπλα του μια γυναίκα που έχει χάσει τον έλεγχο και την... αξιοπρέπεια της.

Αυτή θα μπορούσαμε να πούμε ότι ισχύει ακόμα.... Όσο για τις υπόλοιπες... δείτε τις φωτογραφίες και αποφασίστε ποιες συμβουλές θα ακολουθήσετε. Αν μη τι άλλο θα σας κάνουν να χαμογελάσετε

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ