Δώστε γαλλική φινέτσα στο σπίτι σας: Ιδού πως θα μεταμορφώσετε το διαμέρισμα σας.. σε "ναό" της Art Deco (φώτο)

Οκτώ υπέροχες ιδέες για να δώσετε άλλον αέρα στο σπίτι σας

Οι Γάλλοι ξέρουν από στυλ.... Μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε στο σπίτι σας αέρα γαλλικής φινέτσας και κομψότητας και να κάνετε το διαμέρισμα σας να μοιάζει με παριζιάνικο;  Δεν χρειάζεται να κάνετε τρομακτικές αλλαγές.

Αρκεί να προσθέσετε κάποιες "πινελιές" design, στους χώρους του σπιτιού σας. Δώστε χρώμα σε έναν λευκό χώρο, συνδυάστε όμορφα και άνετα έπιπλα στο σαλόνι σας, αλλάξτε λίγο την διακόσμηση της κουζίνας, επιλέξτε πρωτότυπα και όμορφα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και.... "Voila" : Έτοιμος ο φινετσάτος χώρος που θα εντυπωσιάσει.

Ακόμα μπορείτε να προσθέσετε "art deco" κομμάτια στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Μην διστάσετε να βάλετε "πράσινο" στο γραφείο σας. Είναι της μόδας και είναι καλό "feng sui" όπως λένε οι ειδικοί..

Το Elle Deco France,  μπήκε στο σπίτι του Adrien Gloaguen, ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων Panache και Paradis (Paris-9e), και της συζύγου του  Julie Revuz, ιδρύτριας του πρακτορείου Dallas PR, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την διακόσμηση χώρων φιλοξενίας και "έκλεψε" οκτώ πολύ ωραίες ιδέες για να αναινίσετε τον χώρο σας.

Σας τις παρουσιάζουμε!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ