Σαρλότ Κασιράγκι: Μια έφιππη πριγκίπισσα του Μονακό σε vintage φωτογράφηση για τον οίκο Gucci (φώτο)

Ως γνήσια γαλαζοαίματη ποζάρει με άνεση, απαράμιλλο στυλ και λαμπερό χαμόγελο πάνω στο άλογο της.

Είναι το δεύτερο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνα και του Στέφανο Κασιράγκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με το ιδιωτικό του σκάφος όταν η Σάρλοτ ήταν μόλις τεσσάρων ετών. H πανέμορφη πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι είναι γνωστή για το λαμπερό lifestyle που ακολουθεί  και για την άστατη... ερωτική ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Χώρισε και με τον δεύτερο σύντροφο της η Πριγκίπισσα Σαρλότ του Μονακό 2 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους

Ως γνήσια γαλαζοαίματη η εγγονή της Γκρέις Κέλι δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει την ιππασία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε παλιότερες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να ιππεύει ως άλλη Πακαχόντας με ινδιάνικο look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gucci Paris Masters 2012 - Day 2 #charlottecasiraghi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Casiraghi (@charlotte.casiraghi) στις

Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό του οίκου Gucci, το 2002 και η Σαρλότ είναι υπέροχη. Φορώντας τα ρούχα του διάσημου οίκου μόδας ποζάρει με άνεση,  απαράμιλλο στυλ και λαμπερό χαμόγελο πάνω στο άλογο της.

Διαβάστε επίσης: Γιαγιάδες & συμπεθέρες σε λίγο η ωραιότερη ηθοποιός του γαλλικού σινεμά Καρόλ Μπουκέ & η πριγκίπισσα Καρολίνα-η τραγωδία που τις ενώνει (φωτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ