Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη: «Θα ψάχνεις τον καλύτερο και θα καταλήξεις η ίδια παντοδύναμη και αυτάρκης» (Φωτό)

Η συμβουλή στον νεότερο εαυτό της.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μία εντυπωσιακή και δυναμική γυναίκα.

Η ίδια, λοιπόν, με επιτυχημένη παρουσία της στον χώρο των media, έδωσε μία συμβουλή στον νεότερο εαυτό της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Advice to my younger self #45: Να το θυμάσαι. Θα ψάχνεις συνέχεια, χωρίς σταματημό για κάποιον πιο δυνατό από σένα. Χωρίς να το συνειδητοποιείς, χωρίς να το παραδέχεσαι. Θα αναζητάς αέναα κάποιον πιο έτοιμο, πιο σοφό, πιο γαλήνιο. Πιο σταθερό, αποφασισμένο, έμπειρο. Πιο ώριμο, πιο σίγουρο, πιο κατασταλαγμένο. Για φίλο, για σύντροφο, για συμπαραστάτη, για συνένοχο. Θα επιζητάς την ασφάλεια, την ανακουφιστική προστασία, την κυκλωτική ζεστασιά. Να ναι άνδρας, να ναι γυναίκα δεν θα έχει σημασία. Να ξέρει θα θες πιο πολλά. Να μετρά σωστότερα, να αποφασίζει αμεσότερα, να ζυγίζει αλάνθαστα, να καταλήγει με ακρίβεια. Να αντέχει εκεί που κουράζεσαι, να γνωρίζει αυτά που δεν έμαθες, να προχωρά από κει που σταμάτησες. Να τολμά εκεί που κιοτεύεις. Που θα σε μαλώνει μαλακά, θα σε επαναφέρει ομαλά, θα σε καθοδηγεί μη παρεμβατικά. Κάποιον που θα ακυρώνει την αβεβαιότητα, θα συρρικνώνει τους ενδοιασμούς, θα ισορροπεί την αμφιταλάντευση. Που θα ναι καθρέφτης στα καλά σου, και γκρεμός για τα κακά. Κάποιον για να ακουμπάς, να αφήνεσαι, να ξεσπάς, να φορτώνεις. Να γεμίζεις. Θα κοιτάς συνέχεια. Θα ψάχνεις. Θα σου πω το μυστικό όμως. Στην πορεία θα χεις γίνει η ίδια αυτός ο κάποιος. Χωρίς να το ξέρεις. Πολύ δυνατή. Παντοδύναμη. Αυτάρκης. Κι ας συνεχίσεις να ψάχνεις. #advicequotes #advice #lifeadvice #advicetomyyoungerself #advicetoayoungerme #advice #advices #selfadvice #instathought #discussions #psychology #mindset #mindful #katonthemoon #kappaworld #kappagamma #wishiknewthenwhatiknownow #ificouldturnbacktime #overcomingfears

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις

 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη έγραψε στο Instagram: «Να το θυμάσαι. Θα ψάχνεις συνέχεια, χωρίς σταματημό για κάποιον πιο δυνατό από σένα. Χωρίς να το συνειδητοποιείς, χωρίς να το παραδέχεσαι. Θα αναζητάς αέναα κάποιον πιο έτοιμο, πιο σοφό, πιο γαλήνιο. Πιο σταθερό, αποφασισμένο, έμπειρο. Πιο ώριμο, πιο σίγουρο, πιο κατασταλαγμένο. Για φίλο, για σύντροφο, για συμπαραστάτη, για συνένοχο. Θα επιζητάς την ασφάλεια, την ανακουφιστική προστασία, την κυκλωτική ζεστασιά. Να 'ναι άνδρας, να 'ναι γυναίκα, δεν θα έχει σημασία. Να ξέρει θα θες πιο πολλά. Να μετρά σωστότερα, να αποφασίζει αμεσότερα, να ζυγίζει αλάνθαστα, να καταλήγει με ακρίβεια».

Η ίδια πρόσθεσε: «Να αντέχει εκεί που κουράζεσαι, να γνωρίζει αυτά που δεν έμαθες, να προχωρά από κει που σταμάτησες. Να τολμά εκεί που κιοτεύεις. Που θα σε μαλώνει μαλακά, θα σε επαναφέρει ομαλά, θα σε καθοδηγεί μη παρεμβατικά. Κάποιον που θα ακυρώνει την αβεβαιότητα, θα συρρικνώνει τους ενδοιασμούς, θα ισορροπεί την αμφιταλάντευση. Που θα ναι καθρέφτης στα καλά σου, και γκρεμός για τα κακά.  Κάποιον για να ακουμπάς, να αφήνεσαι, να ξεσπάς, να φορτώνεις. Να γεμίζεις. Θα κοιτάς συνέχεια. Θα ψάχνεις. Θα σου πω το μυστικό όμως. Στην πορεία θα 'χεις γίνει η ίδια αυτός ο κάποιος. Χωρίς να το ξέρεις. Πολύ δυνατή. Παντοδύναμη. Αυτάρκης. Κι ας συνεχίσεις να ψάχνεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ