Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας:"Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα" - Έχει κέφια η πρώτη κυρία (φώτο)

Οι ισχυροί άνεμοι δεν πτόησαν την κομψή βασίλισσα που επένδυσε στη γοητεία του γκρι και στην λάμψη ενός ζεστού χαμόγελου

Οι βασιλικές υποχρεώσεις καιρό δεν κοιτούν... και μια γνήσια γαλαζοαίματη πρέπει να είναι "παντός καιρού" . Δηλαδή να είναι πάντα αντάξια των περιστάσεων και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της άψογα χωρίς να χάνει φυσικά το στυλ και το χαμόγελο της. "Παιχνιδάκι" για την βασίλισσα Μάξιμα.

Η γνωστή για την κομψότητα της βασίλισσα της Ολλανδίας, υποδέχθηκε με τον σύζυγο της,  Γουλιέλμο-Αλέξανδρο της Ολλανδίας, στο παλάτι τους στο Άμστερνταμ , τους διπλωμάτες των Κάτω Χωρών για την καθιερωμένη εκδήλωση μετά την Πρωτοχρονιά.

Οι δυνατοί άνεμοι και ο κακός καιρός της ημέρας ,δεν την πτόησαν καθόλου. Τουναντίον: Η Μάξιμα ήταν σε... μεγάλα κέφια. Δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει και ήταν πολύ ευδιάθετη, ακόμα κι όταν ο αέρας έπαιρνε τα μαλλιά της και έβαζε σε "κίνδυνο" το χτένισμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love her smile! ? #queenmaxima #koninginmaxima #koningin #nederland #netherlands #maxima

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

Για την εμφάνιση της στην εκδήλωση επένδυσε στη γοητεία του γκρι και επέλεξε ένα κομψότατο σκούρο γκρι φόρεμα μέχρι το γόνατο το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες στιλέτο. Στους ώμους της είχε ένα πολύ ωραίο παλτό στο ίδιο χρώμα .

Νωρίτερα στην υποδοχή φόρεσε ένα πολύχρωμο animal print φόρεμα με μία μαύρη ζεστή ενσάρπα.Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας φόρεσε ένα μπλε ηλεκτρίκ κουστούμι με γραβάτα σε απαλό ροζ χρώμα.

Στο "ήσυχο" look της  έδιναν λάμψη τα πολύ ωραία κοσμήματα που φόρεσε. Η Μάξιμα εξάλλου είναι γνωστή για την αγάπη της στα εντυπωσιακά κοσμήματα. Το πιο "λαμπερό αξεσουάρ" της όμως ήταν το χαμόγελο  που δεν σταμάτησε στιγμή να κοσμεί το όμορφο πρόσωπο της. Και... εδώ που τα λέμε ένα ζεστό, λαμπερό χαμόγελο είναι το καλύτερο "αξεσουάρ" στο οποίο μπορεί να επενδύσει μια γυναίκα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ