Το σούπερ μόντελ Bar Refaeli θα παρουσιάσει τη Eurovision 2019 - Ποιοι άλλοι τρεις θα είναι μαζί της (Φωτό)

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ, στις 14, 16 και 18 Μαΐου.

Η Bar Refaeli, το σούπερ μόντελ ισραηλινής καταγωγής, επελέγη από τους διοργανωτές της φετινής Eurovision για την παρουσίαση του διαγωνισμού, που θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ τον Μάιο.

Μαζί της θα είναι οι Erez Tal, Assi Azar και Lucy Ayoub κι έτσι θα έχουμε δύο οικοδεσπότες και δύο οικοδέσποινες.

Η 33χρονη Bar Refaeli έχει ψηφιστεί η πιο σέξι γυναίκα για το 2012 και 2013, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim. Από τα 15 της χρόνια συμμετείχε σε φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας, όπως τα «Vogue», «Harper’s Bazaar», «ELLE», «GQ» και «Maxim». Έχει εκπροσωπήσει διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Έχει δουλέψει για τους Armani, Roberto Cavalli, Gucci, Valentino κ.ά. Από το 2006 ως το 2011 είχε σχέση με τον Leonardo di Caprio και από το 2015 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Adi Ezra. Έχουν 2 κόρες, σύμφωνα με τον OGAE Greece.

Ο 57χρονος Erez Tal είναι ηθοποιός και παρουσιαστής της τηλεόρασης. Υπήρξε ο πρώτος (!) σχολιαστής για την τηλεόραση του Ισραήλ στη Eurovision 2018. Έχει παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά σόου υψηλής τηλεθέασης, όπως τα «HaAh HaGadol (Big Brother)», «Ο τροχός της τύχης» και «The Vault».

Η 27χρονη Lucy Ayoub ανήκει στο δυναμικό του KAN, του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ισραήλ, και είναι δημοσιογράφος - παρουσιάστρια. Ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη βαθμολογία του Ισραήλ στη Eurovision 2018.

Ο 39χρονος Assi Azar eίναι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «HaKokhav HaBa» για την επιλογή του εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision. Στο παρελθόν έχει παρουσιάσει μαζί με τον Erez Tal το «Big Brother», καθώς και άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ