Ζώδια: Διάθεση για αλλαγές και νέα ξεκινήματα χάρη στη Σύνοδο Ήλιου-Ερμή - Ποιοι είναι οι τυχεροί

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μας δίνει διάθεση για αλλαγή, νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και ιδέες για να εκπληρώσουμε όνειρα.

Οι πιο τυχεροί είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Κάντε ότι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με το σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε.

Ταύρος: Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε τις δυσκολίες της ημέρας.

Δίδυμοι: Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Καρκίνος: Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

Λέων: Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν.

Παρθένος: Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Ζυγός: Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας.

Σκορπιός: Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες.

Τοξότης: Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο. Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά.

Αιγόκερως: Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

Υδροχόος: Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.

Ιχθείς: Ο επαγγελματικός σας τομέας σας υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα  πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ