Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι; - Τι θα παρουσιάσει στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου;

Σε τι θα δούμε την Δούκισσα του Σάσσεξ; 

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί τελικά να μην έχει αποσυρθεί από την υποκριτική τέχνη, αν και είχε ανακοινωθεί ότι η τελευταία εμφάνισή της με την ιδιότητα της ηθοποιού ήταν στην τηλεοπτική σειρά "Suits".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, η δούκισσα του Σάσσεξ θα κάνει επίδειξη των υποκριτικών της ικανοτήτων κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, που πρόσφατα τέθηκε υπό την αιγίδα της.

Στο θέατρο, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχει σε ένα εργαστήριο με μέλη του θεατρικού ομίλου Pericles (Περικλής). Επίσης θα συναντήσει "νυν και πρώην μαθητευόμενους που εργάζονται ως τεχνικοί σε διάφορα τμήματα, όπως ξυλουργική, μεταλλικές κατασκευές και ζωγραφική".

Πέρσι το τηλεοπτικό δίκτυο USA Network πρότεινε τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και μέλος πλέον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για βραβείο Emmy για τον ρόλο της στο δημοφιλές αμερικανικό τηλεοπτικό σίριαλ, το οποίο όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα ολοκληρωθεί μετά την επόμενη, ένατη σεζόν. Ήταν η τελευταία αναγνώριση για την Μέγκαν ηθοποιό, η οποία έπρεπε να κάνει πίσω και να ανοίξει τον δρόμο στη Μέγκαν της βασιλικής οικογένειας. Αλλά, σύμφωνα με την ίδια τη Δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ