Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πεις όχι στα παιδιά - Η εκδότρια του Cosmopolitan αποκαλύπτει γιατί γύρισε την πλάτη στην μητρότητα

Πόσο δύσκολο είναι να πεις πως δεν θέλεις να γίνεις μητέρα; 

Η συντάκτρια του Cosmopolitan Farrah Storr μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Ακόμα και στο 2019 είναι δύσκολο για μια γυναίκα να πει πως δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. Η Farrah σε ηλικία 35 ετών, προσπάθησε να συλλάβει και ενώ οι προσπάθειες της απέτυχαν πηγε σε γιατρό για να δει ποιες και τι θεραπείες γονιμότητας υπάρχουν.

Μετά από επίσκεψη σε γιατρό αυτή και ο σύζυγός της συνειδητοποίησαν ότι δεν ήθελαν να γίνουν γονείς.

Η ίδια διηγείται στην Daily Mail: ‘’Ένα βράδυ καθώς ο σύζυγός μου και εγώ βλέπαμε τηλεόραση, έγειρα στο χέρι του, τον κοίταξα και είπα: «Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξεκινήσω μια οικογένεια». Με κοίταξε, με φίλησε στο μέτωπο και απάντησε. «Είμαι τόσο χαρούμενος που το είπες επειδή ούτε εγώ είμαι». Ήταν τόσο απλό. Και όμως δεν ήταν απλό για τους γύρω μας.

Τις πρώτες μέρες, μόλις το είχαμε πει στους στενούς μας συγγενείς η άρνησή τους κατά την απόφασή μας ήταν προφανής. Ενοχλήθηκαν και κάποιοι μας προσέβαλαν. Κάποιοι μας έλεγαν κρίμα θα γινόσασταν τέλειοι γονείς.

Η Farrah πλέον έχει αποδεχτεί την κατάσταση και νιώθει καλά με τον εαυτό της. Μάλιστα επισημαίνει πως όπως και άλλες πολλές γυναίκες στον κόσμο έτσι και αυτή δεν αναζητά την μητρότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ