Το eirinika.gr αγκαλιάζει την Τάμτα 100 ημέρες πριν από τη Eurovision: "Είμαι 38 χρόνων, ας μην περιμένω άλλο..." (Φωτό)

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Εκατό ημέρες πριν από τον τελικό της Eurovision, η Τάμτα παρουσιάστηκε, σήμερα (07/02), στο Σπίτι της Κύπρου, ως εκπρόσωπος του ΡΙΚ στον φετινό διαγωνισμό που θα γίνει στο Τελ Αβίβ τον Μάιο. Θα τραγουδήσει το "Replay".

Η Τάμτα, σε ερώτηση του eirinika.gr για το αν την αγχώνει η σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα, απάντησε: "Η Ελένη Φουρέιρα είναι μοναδική. Έχω πάρει συνειδητά την απόφαση να συμμετάσχω στη Eurovision. Δεν ακούω συχνά αρνητικά σχόλια, αλλά είμαι έτοιμη για τα πάντα".

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, επίσης, ανέφερε: "Θα το απολαύσω. Είμαι 38 χρόνων οπότε είπα να μην περιμένω άλλο για να λάβω μέρος στη Eurovision. Το όνομά μου κάθε χρόνο σχετιζόταν με τον διαγωνισμό".

Η Τάμτα όπως είπε, ευελπιστεί να έχει τη βαθμολογική στήριξη της Γεωργίας: "Θα χαρώ με το 12άρι αν έρθει, αλλά ελπίζω να πάρουμε κάτι". Η τραγουδίστρια ήταν για τρία χρόνια στην κριτική επιτροπή του τοπικού "The X Factor".

Θα πατήσουμε το... play στις 5 Μαρτίου

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Μαραθεύτης, Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Replay" θα γυριστεί τις επόμενες ημέρες, στην Ελλάδα, υπό τη σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου και θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου.

To "Replay" φέρει την υπογραφή του Alex P., ο οποίος έχει συνθέσει και την περσινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision, αλλά και των Teddy Sky, "Bonn" και Albin Nedler. Πρόκειται για ένα "καθαρόαιμο ποπ τραγούδι" σύμφωνα με τον κ. Μαραθεύτη. Η σκηνική παρουσία θα είναι της Sacha Jean Baptiste και θα περιλαμβάνει έξι άτομα.

Μιχάλης Μαραθεύτης: "Η Τάμτα δεν έχει να αποδείξει τίποτα"

Ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, τόνισε ότι η Τάμτα είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνις με όλη τη σημασία της λέξης. "Θα είμαστε περήφανοι για ό,τι δούμε επί σκηνής" τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Πέρσι, δεν πήγαμε για συγκεκριμένη θέση, το ίδιο και φέτος".

Μαργαρίτα Μάτσα: "Η Ευρώπη το καλοκαίρι θα μιλάει για την Τάμτα"

Από την πλευρά της, η Μαργαρίτα Μάτσα, εκ μέρους της Minos-EMI, ανέφερε: "Ευχαριστούμε το ΡΙΚ που για δεύτερη φορά έκανε πρόταση στην Τάμτα (σ.σ.: η πρώτη ήταν πέρσι). Έχει πείσμα, εργατικότητα και συνέπεια επομένως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Άλλωστε, η Κύπρος αντιμετωπίζει τον διαγωνισμό με σεβασμό κι επαγγελματισμό. Η Ευρώπη το καλοκαίρι θα μιλάει για την Τάμτα και θα χορεύει στους ρυθμούς του "Replay".

Γιάννης Κουτσαυτάκης: "Κάθε χρόνο κάναμε συζητήσεις για τη Eurovision"

Ο Γιάννης Κουτσαυτάκης της Erodios Live Management αποκάλυψε πως "κάθε χρόνο γίνονταν συζητήσεις με την Τάμτα για τη Eurovision, αλλά φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή".

(Ρεπορτάζ - Επιμέλεια Κειμένου - Φωτογραφίες: Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ