Η Τράπεζα Πειραιώς στην Έκθεση HORECA

Στην έκθεση HORECA που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan EXPO συμμετέχει με ειδικό περίπτερο η Τράπεζα Πειραιώς.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τράπεζας, εξειδικευμένα στελέχη της θα παρουσιάζουν και θα ενημερώνουν  τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών και προϊόντων της που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού και της Εστίασης.

Αναλυτική ενημέρωση θα προσφέρουν τα στελέχη της Τράπεζας για όλες τις χρηματοδοτικές λύσεις και τις δυνατότητες που παρέχονται για την υποστήριξη των επενδύσεων, του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης των επιχειρήσεων αυτών όπως: 

To Πειραιώς Επιχειρείν 360°, το πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, για όσους επιθυμούν να εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στο ΕΣΠΑ 2014-2020, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους, από το ξεκίνημα της επένδυσης μέχρι την ολοκλήρωσή της.   

To Πειραιώς Tourism 360°, την ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους του Τουρισμού.

To www.360funding.gr , το πρωτοποριακό site της Τράπεζας Πειραιώς, που παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις επιδοτήσεις όπως το ΕΣΠΑ, τον Αναπτυξιακό Νόμο, τις αγροτικές ενισχύσεις και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα κλπ. Αξιοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης εντοπίζονται εύκολα και γρήγορα τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που καλύπτουν τις επενδυτικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.  

Χρηματοδοτικά Εργαλεία σε συνεργασία με Αναπτυξιακούς, Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς, με προνομιακούς όρους που έχουν σαν κύριο στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας:

Ειδικότερα οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν :

  • Το Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα COSME για χρηματοδοτήσεις με προνομιακούς όρους και μειωμένες εξασφαλίσεις
  • Το Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα InnovFin ειδικά για επιχειρήσεις που εστιάζουν στην καινοτομία, με προνομιακή τιμολόγηση καθώς παρέχεται εγγύηση για το 50 %   του ποσού της χρηματοδότησης
  • Τα συγχρηματοδοτούμενα δάνεια σε συνεργασία με την ΕΤΕΑΝ Α.Ε. για την κάλυψη λειτουργικών ή/και επενδυτικών δαπανών, με προνομιακούς όρους τιμολόγησης για όλες τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ