Βίντεο: Στο Brainstorming με τον Σταμάτη Ζαχαρό & τον Γιώργο Πιέρρο - Στο πάνελ Άρης Πορτοσάλτε, Δημήτρης Μαρκόπουλος - Ειρήνη Νικολοπούλου

Ενδιαφέρουσα συζύτηση, με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή

Με οικοδεσπότες τον  Σταμάτη Ζαχαρό & τον Γιώργο Πιέρρο και φόντο το "καυτό" πολιτικό σκηνικό στήθηκε ένα "δημοσιογραφικό τραπέζι" για να συζητήσει τις εξελίξεις στην εκπομπή "Brainstorming" στο κανάλι "Action 24".

Στο πάνελ πήραν μέρος ο Άρης Πορτοσάλτε, από τον Σκάι, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος  από το "Πρώτο Θέμα" και η Ειρήνη Νικολοπούλου από το eirinika.gr και το Made in Greece News.

Οι πέντε έμπειροι δημοσιογράφοι με τις τοποθετήσεις τους έριξαν φως στο στο θολό πολιτικό τοπίο των ημερών. Το δημοσιογραφικό πάνελ ανέλυσε  την ψήφιση από την βουλή της ονομασίας της "Βόρειας Μακεδονίας", τις εξελίξεις στο κόμμα των "ΑΝΕΛ" μετά την απομάκρυνση και του Θανάση Παπαχριστόπουλου  και το οριστικό "διαζύγιο" ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Η πολιτική κουβέντα "άναψε" ενώ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δοκιμάζει σιγά σιγά τις αντοχές του στην Β Πειραιά ! Αξίζει να δείτε το βίντεο γιατί οι δημοσιογράφοι πέραν των άλλων ανέλυσαν και μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική δημοσκόπηση.

Ήταν μία συζήτηση με ενδιαφέρουσες απόψεις και, κυρίως, δημοσιογραφική, ψύχραιμη και ρεαλιστική αντιμετώπιση των γεγονότων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ