Η συγκλονιστική εξομολόγηση του γιου του θρύλου του ποδοσφαίρου Τζορτζ Μπεστ (φώτο -βίντεο)

Ο 38χρονος Κάλουμ Μπεστ, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον πατέρα του

Ήταν αυτό ακριβώς που έλεγε το όνομα του: Ο Τζορτζ Μπεστ, ήταν ο "καλύτερος". Έγραψε ιστορία στα γήπεδα, αλλά έγινε ο "έκπτωτος άγγελος" του ποδοσφαίρου λόγω του μεγάλου προβλήματος που είχε με τον αλκοολισμό. 

Ο γιος του, Κάλουμ Μπεστ μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του πατέρα του με το αλκόολ σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόρτζ Μπεστ πέθανε το 2005 . Ήταν 59 ετών.

Ο 38χρονος Κάλουμ που είναι πρεσβεστής της φιλανθρωπικής οργάνωσης  "Εθνική Ένωση για τα παιδιά των αλκοολικών (Nacoa)",  είπε ότι "για κάθε καλή στιγμή που είχε με τον πατέρα του, υπήρχε μια κακή στιγμή που την επισκίαζε εξαιτίας της κατανάλωσης αλκόολ".

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sky News, ο Κάλουμ, είπε ότι "θα ήθελε να κάνει θετικές αλλαγές για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ίδιο εφιάλτη που αντιμετώπισε κι εκείνος όταν ήταν παιδί".

πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Έπινε πολύ . Θυμάμαι ήρθα στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήμουν 10 ή 11 χρονών κι εκείνος με πήρε μαζί του σε έναν αγώνα με τους Man United. Είχε έτοιμη τη φανέλα που έγραφε "Best" και μου την έδωσε να τη φορέσω. Ήμουν τόσο περήφανος. Μετά το τέλος του αγώνα πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο εκείνη τη νύχτα κι εκείνος απλά εξαφανίστηκε για λίγες μέρες.", είπε ο Κάλουμ.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο

"Έτσι  Για κάθε καλή στιγμή που ζούσα μαζί του υπήρχε πάντα άλλη μια πολύ καλή που δυστυχώς επισκίαζε τα πάντα επειδή περιελάμβανε αλκοόλ. Όταν έχεις αλκοολικό πατέρα προσπαθείς να δώσεις όλες τις δυνατές απαντήσεις. Και αυτές είναι πολύ περιορισμένες", συνέχισε.

"Ήρθα από τις ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο για να γνωρίσω τον πατέρα μου . Ήμουν 19-20 χρονών. Όμως εκείνος είχε εθιστεί στο αλκόολ. Ήταν πολύ άρρωστος. Και τελικά αυτή η αρρώστεια τον πήρε από κοντά μου οριστικά."

"Κάθε πρωί ξυπνούσε στις 8.00 και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει κατευθείαν στην παμπ. Πήγαινε στο The Phene, έμπαινε σε εκείνο το άθλιο μπαρ καθόταν στην γωνία και έπινε διαρκώς. Τον έβλεπα και σκεπτόμουν "Είναι τόσο καταθλιπτικό" ", δήλωσε ο Κάλουμ.

"Δεν μιλώ πολύ συχνά για όλα αυτά, τώρα το κάνω γιατί θέλω να βοηθήσω ανθρώπους με το ίδιο πρόβλημα. Οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι, δεν ακούνε. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις το πρόβλημα τους και να το λύσεις.

Είναι σαν να τους λέει ο εθισμός τους: «Μην ακούς τι σου λέει αυτό το άτομο. Δεν είναι εδώ για να σε βοηθήσει».", κατέληξε ο γιος του άσου των γηπέδων, σύμφωνα με την irish mirror

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ