Ο «μακελάρης της Θάσου», Θεόφιλος Σεχίδης, βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού - Είχε δολοφονήσει και τεμαχίσει μέλη της οικογένειάς του

Ποια η αιτία θανάτου του.

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης, ο οποίος κρατείτο εκεί από το 2001.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανή αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Πάντως, η ιατροδικαστική έκθεση θα αποτυπώσει τα αίτια θανάτου.

Όπως έγινε γνωστό, ήταν υπέρβαρος και την ώρα του μπάνιου, σήμερα το πρωί, παρουσίασε δυσκολία αναπνοής και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο κρατουμένων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης συνελήφθη στις 8 Αυγούστου του 1996 επειδή δολοφόνησε και, στη συνέχεια, τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του (τον πατέρα, τη μητέρα, το θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του) στη Θάσο, καθώς πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Το 2017, μετά από 21 χρόνια εγκλεισμού του, είχε υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης, η οποία όμως είχε απορριφθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ