Η εθνική Ελλάδος στην παρουσίαση του cd του Μάριου Φραγκούλη "Γαλάζια λίμνη" - To eirinika.gr ήταν εκεί (φώτο -βίντεο)

Ο Μάριος Φραγκούλης και οι δημιουργοί του νέου του CD συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link, για την παρουσίασή του.

"Γαλάζια Λίμνη" λέγεται το νέο cd του Μάριου Φραγκούλη που κυκλοφορεί από την MINOS EMI/UNIVERSAL υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της  Λίνας Νικολακοπούλου. 

Ένας καθαρά ελληνικός δίσκος με 11 τραγούδια σε ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Ο Μάριος Φραγκούλης και οι δημιουργοί του νέου του CD συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link, για την παρουσίασή του. 

 

«Έγραψα τα τραγούδια πάνω στις μελωδίες που συνέθεσε ο Μάριος Φραγκούλης με τόλμη και θάρρος» σημείωσε η Λίνα Νικολακοπούλου. 

Το eirinika.gr  ήταν εκεί και τράβηξε φωτογραφίες αλλά και βίντεο: Γιώργος Νταλάρας   Ελευθερία Αρβανιτάκη , Ελλη Πασπαλά , Γιώργος Περρής , Λίνα Νικολακοπούλου ,  Ευανθία Ρεμπούτσικα και φυσικά η  Άλκηστη Πρωτοψάλτη συγγενής  του Μάριου .

 

Δείτε και τα βίντεο μας με τις ατάκες που αντάλλαξαν αλλά και τις παρατηρήσεις του Νταλάρα : "μα καλά τόσο μεγάλη η κρίση που βγαίνουμε στους δρόμους για να παρουσιάσουμε cd ; "

«Θα έρθεις το καλοκαίρι στην Κάσο , την πατρίδα μας να τραγουδήσεις» , ρώτησε ο Μάριος την  Άλκηστη. Τι απάντησε η πολυαγαπημένη μας τραγουδίστρια ; Έκπληξη !  



 

« Ο Μάριος Φραγκούλης δεν μοιάζει με κανέναν από εμάς , έλειπε λοιπόν μια τέτοια φωνή « είπε ο Νταλάρας, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον σπουδαίο καλλιτέχνη Μάριο Φραγκούλη .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ