Ποιες είναι οι πιο πρωτότυπες αποκριάτικες στολές για το 2019; Έχουμε 120 προτάσεις

Μια μεταμφίεση για να είναι πετυχημένη δεν χρειάζεται απαραιτήτως ένα έτοιμο κοστούμι!

Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές ιδέες για πρωτότυπες αυτοσχέδιες αποκριάτικες στολές με δικά σου ρούχα που θα σε κάνουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πάρτι μασκέ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις την φαντασία σου να δημιουργήσει, αφού ρίξεις μια ματιά στη ντουλάπα σου.

Άφησε λοιπόν τους άλλους να φορέσουν τη μάσκα του Νταλί και την κόκκινη φόρμα που παραπέμπει στο La Casa De Papel. Εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις επιλέγοντας μια από τις πρωτότυπες αποκριάτικες στολές με απλά ρούχα που θα δεις στα παρακάτω βίντεο.

Για να πετύχεις μια τέλεια μεταμφίεση της τελευταίας στιγμής θα χρειαστείς το μαύρο σου παντελόνι, την κοντή φούστα που σε κολακεύει ή το αγαπημένο σου τζιν, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Στη συνέχεια του άρθρου θα ανακαλύψεις μια σειρά από όμορφες προτάσεις για σέξι αυτοσχέδιες στολές. Το διαβολάκι, η γάτα και η μάγισσα αποτελούν κορυφαίες επιλογές για μια γυναίκα. Από την άλλη μεριά, η catwoman, η λεοπάρδαλη και ο άγγελος είναι λιγότερο δημοφιλείς, αλλά το ίδιο εντυπωσιακές.

Επίσης, υπάρχουν diy αποκριάτικες στολές ενηλίκων με γνωστά διάσημα πρόσωπα. Η Ariana Grande είναι μια από τις τοπ pop τραγουδίστριες της εποχής. Η Audrey Hepburn είναι μια ηθοποιός που άφησε ιστορία. Και βέβαια ας μην ξεχνάμε την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων, την Barbie. Γιατί λοιπόν να μην διαλέξεις μια τέτοια εύκολη χειροποίητη αποκριάτικη στολή;

Από εκεί και πέρα, μπορείς να εμπνευστείς από ταινίες ή κινούμενα σχέδια. Δοκίμασε λοιπόν να ντυθείς Minnie Mouse, The Nun, είτε το κορίτσι από την οικογένεια Addams. Κι αν το όνειρο σου είναι να γίνεις πριγκίπισσα της Disney, οι απόκριες αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να το πετύχεις.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι βέβαια και οι αποκριάτικες στολές για γυναίκες μιας άλλης εποχής. Ντύσου Pin up girl, Grease ή Cowgirl.

Και για τις λάτρεις των τρομακτικών μεταμφιέσεων οι αποκριάτικες στολές σκελετός με μακιγιάζ, μούμια και ζόμπι, είναι φανταστικές ιδέες.

Τέλος, υπάρχουν και οι χαριτωμένες αυτοσχέδιες αποκριάτικες στολές ζωάκια. Ο μονόκερος μάλιστα έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, κάνοντας στην άκρη τις πιο κλασσικές επιλογές, όπως το ελαφάκι και το κουνελάκι.

Δες δυο ακόμη βίντεο με ιδέες για χειροποίητες αποκριάτικες στολές με δικά σου ρούχα (αλλά και μερικές ιδέες με έτοιμες στολές). Διάλεξε την ιδανική για εσένα και διασκέδασε αυτές τις απόκριες χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ