Άγιος Βαλεντίνος! Πώς να βαφτείς για να ξεχωρίσεις σήμερα;

Επιτέλους έφτασε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σίγουρα δεν περίμενες μια τέτοια μέρα για να γιορτάσεις την αγάπη σου αλλά, αν είσαι ερωτευμένη, βρίσκεις και την παραμικρή ευκαιρία για να το γιορτάσεις διπλά. Λόγω ημέρας όμως θα κάνεις ειδική περιποίηση όπως είναι η απολέπιση, αποτρίχωση, μάσκα προσώπου, μάσκα μαλλιών και πάει λέγοντας.

Φυσικά έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις, τι μαλλιά θα κάνεις και θέλεις να δοκιμάσεις και ένα μακιγιάζ το οποίο θα είναι ξεχωριστό αλλά όχι too much. Δεν θέλεις να σε δει το αγόρι σου και να τρομάξει!

  • Πάντα η καλύτερη λύση είναι να κάνεις το συνηθισμένο σου μακιγιάζ, απλά λίγο πιο έντονο. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα τρομάξεις κανέναν… Αν όμως δεν έχεις χαρακτηριστικό βάψιμο, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις.
  • Όχι δεν θα βαφτείς με ροζ και με κόκκινα. Παραείναι κλισέ και δεν αρέσει σε κανέναν. Μπορείς να κάνεις εντυπωσιακό μακιγιάζ και χωρίς αυτά τα χρώματα. Θα κάνεις ένα γήινο smoky με δραματικό cat-eye eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες.
  • Για αρχή λοιπόν θα προετοιμάσεις το δέρμα σου. Η σωστή σειρά είναι: σέρουμ, ενυδατική κρέμα, foundation, concealer και πούδρα αν την έχεις ανάγκη. Μόλις έχεις φτιάξει μια ομοιόμορφη βάση θα φτιάξεις τα φρύδια σου που είναι πολύ σημαντικά. Τόνισε το φυσικό σχήμα γεμίζοντάς τα.
  • Συνέχισε με τα μάτια βάζοντας πρώτα ένα primer ώστε να μην σου φεύγουν οι σκιές. Άπλωσε πρώτη την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά που έχεις διαλέξει στο κινητό βλέφαρο. Δώσε βάθος στο μάτι βάζοντας την πιο σκούρα σκιά στην κόγχη και κάνε το δραματικό cat-eye με το eyeliner σου. Μην το φοβηθείς, είναι ωραίο να το κάνεις λίγο πιο έντονο! Πρόσθεσε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και βάλε μάσκαρα, σύμφωνα με την tsemperlidou.gr.
  • Τα μήλα και τα χείλη κράτησέ τα σε πιο ήσυχους τόνους, μιας και τα μάτια τραβούν όλη την προσοχή. Έτσι κι αλλιώς πώς θα φιλούσες το αγόρι σου με το κατακόκκινο κραγιόν; Μην ξεχάσεις όμως την λάμψη στο δέρμα! Βάλε highlighter στο πρόσωπό για να αποκτήσεις μια ζωντάνια και γίνει το μακιγιάζ σου πιο glamorous.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ