Ερωτεύθηκαν στη γη και παντρεύτηκαν όλοι μαζί κάτω από τη θάλασσα (φώτο-βίντεο)

 Οι υποβρύχιες γαμήλιες τελετές   στοχεύουν στην προώθηση του τουρισμού της Ταϊλάνδης και των παραδοσιακών ταιλανδέζικων γάμων σε όλο τον κόσμο.

Πως φαντάζεστε τον πιο πρωτότυπο και ρομαντικό γάμο; Τι θα λέγατε για... υποβρύχια τελετή στο βυθό της θάλασσας; Αυτή η ιδέα φαίνεται ότι ενθουσιάζει αρκετά ζευγάρια στην Ταϊλάνδη.

Συγκεκριμένα 17 ζευγάρια στο σύνολο θα τελέσουν τους γάμους τους υποβρύχια φέτος. Ο Pichai Manasut, πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου  της Trang, δήλωσε τη Δευτέρα που μας πέρασε ότι τα ζευγάρια θα ενώσουν τις ζωές τους και θα λάβουν άδειες γάμου για τελετή κάτω από το νερό στην επαρχία Trang

Οι υποβρύχιοι γάμοι είναι μέρος των εορτασμών για τον Άγιο Βαλεντίνο που στην Ταϊλάνδη κρατούν τρεις μέρες κάθε χρόνο. Φέτος εννέα νύφες και εννέα γαμπροί βούτηξαν 26 πόδια κάτω από τη θάλασσα για να παντρευτούν.

Τα ζευγάρια φόρεσαν παραδοσιακά λευκά ρούχα και βούτηξαν για να κάνουν το γάμο τους στο Hin Kon Diew. Οι υποβρύχιες γαμήλιες τελετές   στοχεύουν στην προώθηση του τουρισμού της Ταϊλάνδης και των παραδοσιακών ταϊλανδέζικων γάμων σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με όσα αναφέρει το latestly.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ